Nieuws

 • BoekStartcoaches en voorlezen op de markt in Helmond

  donderdag 30 mei 2024
  Zaterdag 8 juni staan de BoekStartcoaches van Bibliotheek Helmond op de markt. Hiermee willen we samen met de bibliotheek aandacht vragen voor taalontwikkeling van jonge kinderen. De BoekStartcoaches zullen samen met Wethouder Cathalijne Dortmans het leesplezier onder de aandacht brengen. Ook zal de lieve BoekStartbeer op de markt rondlopen, waarmee kinderen op de foto kunnen.

 • Wijkspreekuur met de wethouder

  donderdag 30 mei 2024
  Heeft u een vraag over of een idee of initiatief voor uw wijk? Bezoek dan het wijkspreekuur om hierover te praten met de wethouder. De wijkwethouder luistert graag naar uw verhaal en dat van andere wijkbewoners. Neem gerust een familielid, vriend of vriendin mee.

 • Bekendmakingen donderdag 30 mei

  donderdag 30 mei 2024
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 30 mei.

 • Brug Geldropseweg dicht vanaf maandag 3 juni

  woensdag 29 mei 2024
  De brug op de Geldropseweg over het Eindhovens Kanaal wordt van 3 juni tot eind december afgesloten voor alle verkeer. De brug heeft het einde van zijn levensduur bereikt en wordt vervangen door een nieuwe. In dit nieuwsbericht leest u hier meer over.

 • Problemen met het groenonderhoud

  vrijdag 24 mei 2024
  Het is al maanden extreem nat, hierdoor zijn er problemen met het groenonderhoud van de stad. Door de aanhoudende regen kunnen onze teams het groen niet goed onderhouden zonder schade te veroorzaken. De combinatie van warmte en vocht laat het onkruid snel groeien.

Uw Reactie
Uw Reactie