Nieuws

 • .

  Kwijtschelding gemeentelijke belastingen

  vrijdag 5 maart 2021
  Kortgeleden heeft u de aanslag voor de gemeentelijke belastingen ontvangen. Is uw inkomen te laag om de belastingen te betalen? Vraag dan kwijtschelding aan.

 • .

  Bekendmakingen donderdag 4 maart

  donderdag 4 maart 2021
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 4 maart 2021.

 • Graafwerk voor glasvezel in Helmond-West gestart

  woensdag 3 maart 2021
  Ook de inwoners van Helmond-West kunnen straks gebruik gaan maken van glasvezel. Deze week zijn de graafwerkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in de wijk gestart. De aanleg van glasvezel is belangrijk om de stad klaar te maken voor een digitale toekomst. Na Helmond-West volgen nog de wijken Helmond-Oost, Binnenstad en de woningen in Industriegebied-Zuid.

 • .

  Noodfonds Corona tot eind juni 2021 verlengd

  woensdag 3 maart 2021
  De inschrijftermijn om aanspraak te maken op het noodfonds Corona is verlengd tot en met 30 juni 2021. De gemeente heeft het noodfonds opgericht voor Helmondse (sport)clubs, verenigingen en culturele en maatschappelijke organisaties die door coronamaatregelen in acute financiële moeilijkheden komen. Nu de maatregelen langdurig aanhouden geldt dat voor steeds meer organisaties. Om hen tegemoet te komen stelt de gemeente het noodfonds voor een langere tijd beschikbaar. Een organisatie kan ook in 2021 beroep doen op dit noodfonds.

 • Huurder met urgentie kan zelf zoeken naar woning

  maandag 1 maart 2021
  Bent u op zoek naar een huurwoning en heeft u een urgentieverklaring? Dan kunt u vanaf 1 maart zelf reageren op het woningaanbod van Wooniezie. Mensen met een urgentieverklaring kunnen daarbij op dezelfde woningen reageren als mensen zonder urgentieverklaring. De woningcorporaties zorgen ervoor dat er voldoende woningen beschikbaar zijn voor woningzoekers met een urgentie.

Uw Reactie
Uw Reactie