Nieuws

 • Verschillende acties tijdens de Week van de Veiligheid

  maandag 10 oktober 2022
  Vandaag start de landelijke week van de Veiligheid. Er wordt daarom deze week extra stil gestaan bij veiligheid in onze stad. Het centrale thema dit jaar is digitale criminaliteit, beter bekend als cybercrime. Internet en het gebruik van social media hebben ons veel mooie dingen gebracht. Maar helaas is er ook een keerzijde: steeds vaker proberen cybercriminelen binnen te komen in uw telefoon of computer om gegevens te stelen of schade aan te richten.

 • Senioren en cybercrime: Spoofing

  maandag 10 oktober 2022
  Oplichters worden steeds slimmer. Ze verzinnen steeds weer nieuwe manieren om mensen van hun privégegevens of bezittingen te beroven. Tijdens de coronacrisis zagen we bijvoorbeeld oplichters die zich voordoen als verpleger en u zogenaamd komen prikken. Of een bankmedewerker die even bij u langskomt, omdat u niet naar de bank kunt komen. Iedereen kan slachtoffer worden van dergelijke trucs, ook ouderen. Deze week staat in het teken van Spoofing.

 • Gemeente teleurgesteld over uitspraak rechtbank supermarkt Hortsedijk

  donderdag 6 oktober 2022
  Op 6 september 2022 heeft de rechtbank geoordeeld dat het bestemmingsplan ”Buitengebied Helmond” de bouw en exploitatie van de supermarkt op de locatie Hortsedijk niet in de weg staat en dat sprake is van een van rechtswege verleende omgevingsvergunning.

 • Bekendmakingen donderdag 6 oktober

  donderdag 6 oktober 2022
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 6 oktober.

 • Aanbesteding huisvesting arbeidsmigranten

  Aanbesteding huisvesting arbeidsmigranten Varenschut

  dinsdag 4 oktober 2022
  Kandidaten voor de realisatie van huisvesting voor 200 arbeidsmigranten op locatie Varenschut kunnen zich via een openbare aanbesteding in te schrijven. Het is belangrijk en noodzakelijk dat de huisvesting bij Varenschut er komt, omdat er steeds meer arbeidsmigranten in Helmond zijn. De behoefte aan huisvesting is groot. Geïnteresseerden kunnen online een offerte indienen.

Uw Reactie
Uw Reactie