Nieuws

 • Helmondse bomen beter beschermd

  dinsdag 5 juli 2022
  Vanaf vandaag hebben wij een nieuwe bomenkaart. Hierin kunnen inwoners zien welke bomen beschermd zijn. Het aantal beschermde bomen is met 135 toegenomen tot 1570. En er zijn ruim 150 nieuwe gebieden en structuren op de kaart gezet. Ook zijn er nieuwe regels van kracht om bomen beter te beschermen.

 • Bron foto: De Vaste Clique

  Zomerkermis Helmond

  donderdag 30 juni 2022
  De zomerkermis vindt dit jaar plaats van vrijdag 8 tot en met woensdag 13 juli. De attracties staan op en rond de Markt, Ameidewal en een gedeelte van de Watermolenwal. De kermis is dagelijks open van 13.00 tot 01.00.

 • Bekendmakingen donderdag 30 juni

  donderdag 30 juni 2022
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 23 juni.

 • Werkzaamheden aan Wolfsputterbaan vanaf 1 juli

  woensdag 29 juni 2022
  Vanaf vrijdag 1 juli wordt de Wolfsputterbaan (tussen de rotonde Weg naar Bakel en de Waterleliesingel) voorzien van een nieuwe deklaag. De onderhoudswerkzaamheden worden in twee weekenden uitgevoerd. De wijk Dierdonk blijft tijdens de uitvoering van deze werkzaamheden bereikbaar. Het autoverkeer wordt ter plekke omgeleid.

 • .

  Rookmelders nu ook bij u thuis verplicht

  dinsdag 28 juni 2022
  Rookmelders redden levens. Dus geldt vanaf 1 juli een nieuwe wet: minimaal één rookmelder op iedere verdieping. Dat was al verplicht voor huurwoningen. Maar straks dus ook als u een koopwoning heeft. Gelukkig is het plaatsen zo gedaan. Koop ze en plak ze op. Zo zorgt u voor uw veiligheid en die van uw dierbaren.

Uw Reactie
Uw Reactie