Nieuws

 • Oplevering sociale huurwoningen Heistraat

  maandag 13 januari 2020
  Vorige week was Wethouder Van den Waardenburg bij de officiële oplevering van de nieuwe woningen in de Heistraat. Woonbedrijf realiseerde hier 52 duurzame woningen. De woningen zijn in het najaar van 2019 opgeleverd, en alle bewoners zijn inmiddels verhuisd naar hun nieuwe huis. Reden genoeg voor een feestje met de bewoners en iedereen die bij het project betrokken was.

 • Weekkrant De Loop

  Bekendmakingen 9 januari

  donderdag 9 januari 2020
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 9 januari 2020.

 • Milieustraat in Helmond

  Tarieven voor milieustraat Helmond in 2020

  woensdag 8 januari 2020
  Vanaf 1 januari 2020 zijn de tarieven voor de milieustraat gewijzigd. Gaat u binnenkort naar de milieustraat om uw afval weg te brengen? Lees hier onder de nieuwe tarieven van 2020.

 • Zuid-Koninginnewal

  Tijdelijk eenrichtingsverkeer Zuid-Koninginnewal

  woensdag 8 januari 2020
  In de Zuid-Koninginnewal is er tijdelijk eenrichtingsverkeer ingesteld tussen de Kasteel Traverse en de Molenstraat. Dit geldt voor het autoverkeer in de richting van de Kasteel Traverse. Deze tijdelijke maatregel is genomen om de verkeersveiligheid en bereikbaarheid van winkels voor voetgangers te verbeteren. Er is op de weg een barrier geplaatst om voetgangers veilige loopruimte te bieden om de bouwwerkzaamheden te kunnen passeren.

 • Onderscheiding Hans Seijkens

  Koninklijke Onderscheiding voor Hans Seijkens

  maandag 6 januari 2020
  Voor zijn jarenlange betrokken en zeer intensieve inzet voor het opleiden en examineren van jeugdige blazers en slagwerkers is de heer Hans Seijkens op 5 januari 2020 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De onderscheiding werd uitgereikt door burgemeester Elly Blanksma bij het Nieuwjaarsconcert van de Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia uit Helmond.

Uw Reactie
Uw Reactie