Nieuws

 • Aanslag gemeentelijke belastingen

  vrijdag 24 februari 2023
  Iedere inwoner van Helmond betaalt mee aan onze stad. Daarom betaalt u belasting aan de gemeente. Het geld gebruiken wij bijvoorbeeld voor de aanleg en het onderhoud van wegen, riolering en straatverlichting. Of voor het ophalen van huisvuil, groenafval en papier. En ook voor onderhoud van sportvelden. Uiterlijk eind van deze maand ontvangt u de aanslag voor de gemeentelijke belastingen. De aanslag ontvangt u in uw brievenbus of in uw berichtenbox van MijnOverheid.

 • Bekendmakingen donderdag 23 februari

  donderdag 23 februari 2023
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 23 februari.

 • Helmond biedt helpende hand bij aanvraag Landelijk Noodfonds Energie

  dinsdag 21 februari 2023
  Huishoudens met een laag inkomen en een hoge energierekening kunnen vanaf 7 februari terecht bij een speciaal landelijk noodfonds. Via www.noodfondsenergie.nl kunt u een deel van de energierekening laten betalen door de energieleverancier. De digitale aanvraag blijkt niet altijd makkelijk. Voor mensen die hulp willen bij het online invullen van de aanvraag bieden wij ondersteuning. Hiervoor kunt u op diverse plekken in de stad terecht.

 • Bekendmakingen donderdag 16 februari

  donderdag 16 februari 2023
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 16 februari.

 • Zwembad De Braak bereikt zijn hoogste punt

  woensdag 15 februari 2023
  Een feestelijke middag op de bouwplaats van Zwembad De Braak, aan de Rembrandtlaan in Helmond. Op 15 februari werd het behalen van het hoogste punt van het zwembad gevierd.

Uw Reactie
Uw Reactie