Nieuws

 • Bekendmakingen donderdag 20 juli

  donderdag 20 juli 2023
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en online bekendmakingen van donderdag 20 juli.

 • Klimaatcontract Eindhoven en Helmond; met en voor de stad naar klimaatneutraliteit

  donderdag 13 juli 2023
  Wat is er nodig voor Eindhoven en Helmond om in 2030 klimaatneutraal te zijn? Ideeën en initiatieven die bijdragen aan een duurzame toekomst van beide steden zijn opgehaald en gebundeld in een eerste Stedelijk Klimaatcontract. Het Klimaatcontract valt onder de EU-missie ‘Klimaatneutrale en Slimme Steden’ en is tot stand gekomen dankzij de inbreng van een grote groep maatschappelijke organisaties, ondernemers en inwoners uit de twee steden en de regio.

 • Bekendmakingen donderdag 13 juli

  donderdag 13 juli 2023
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina van donderdag 13 juli.

 • Aanhoudende stank Suytkade

  dinsdag 11 juli 2023
  Sinds 23 juni kampt de omgeving aan de noordzijde van Suytkade met aanhoudende stank als gevolg van een plotseling ontstaan zuurstoftekort in het water van De nieuwe Aa. Dit probleem is veel hardnekkiger en moeilijker te bestrijden dan we aanvankelijk hadden ingeschat.

 • Nieuw uitleenpunt scootmobielpool in Helmond-West

  vrijdag 7 juli 2023
  Vanaf 3 juli is er in Wijkhuis Westwijzer een nieuw uitleenpunt beschikbaar waar inwoners van Helmond een scootmobiel kunnen lenen. Hiermee is de gratis vervoersvoorziening ook voor de inwoners van Helmond-West binnen handbereik. Er zijn al twee andere uitleenlocaties bij de Ameideflat (centrum) en woonzorgcentrum Rivierenhof (Brouwhuis).

Uw Reactie
Uw Reactie