Nieuws

 • F-35 vluchten vanaf vliegbasis De Peel verplaatst naar 18 oktober

  maandag 17 oktober 2022
  De belevingsvlucht die een F-35 jachtvliegtuig maandag 17 oktober zou maken in de omgeving van de voormalige Vliegbasis De Peel is verplaatst naar dinsdag 18 oktober. Er wordt op 17 oktober veel regen verwacht die van invloed is op de beleving, geluidmetingen en het zicht voor de vliegers, en daarmee de routes. Hierdoor wordt het doel van de vlucht - de beleving van het geluid van de F-35 onvoldoende bereikt.

 • Senioren en Veiligheid: Hulpvraagfraude

  maandag 17 oktober 2022
  Oplichters worden steeds slimmer. Ze verzinnen steeds weer nieuwe manieren om mensen van hun privégegevens of bezittingen te beroven. Tijdens de coronacrisis zagen we bijvoorbeeld oplichters die zich voordoen als verpleger en u zogenaamd komen prikken. Of een bankmedewerker die even bij u langskomt, omdat u niet naar de bank kunt komen. Iedereen kan slachtoffer worden van dergelijke trucs, ook ouderen. Deze week staat in het teken van Hulpvraagfraude.

 • Bekendmakingen donderdag 13 oktober

  donderdag 13 oktober 2022
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 13 oktober.

 • Nieuwe naam zwembad op Sport- en Beleefcampus de Braak bekend

  woensdag 12 oktober 2022
  Op woensdag 12 oktober heeft wethouder van Dijk de nieuwe naam van het zwembad op Campus De Braak bekend gemaakt. Dit deed hij in het bijzijn van de geselecteerde naaminzenders en de zwemverenigingen die in het huidige zwembad actief zijn. Met ruim 55% van de stemmen was de winnende naam overduidelijk: Zwembad De Braak. De inzenders van de winnende naam ontvingen een 10-badenkaart voor het nieuwe zwembad, een gepersonaliseerd straatnaambord met de winnende naam en een tas met een groot Campus De Braak badlaken dat straks goed van pas komt in het nieuwe zwembad.

 • Locatie voor nieuwe Time-out & Verblijfsvoorziening

  dinsdag 11 oktober 2022
  De best passende plaats voor een Time-out & Verblijfsvoorziening voor inwoners met complexe meervoudige problematiek is op het perceel bij de kruising Rochadeweg-Veldbeemd (westzijde), aan de zuidkant van Helmond. Het college wees deze locatie op 10 oktober aan als beoogde locatie hiervoor.

Uw Reactie
Uw Reactie