Nieuws

 • Informatiepagina donderdag 13 juni

  donderdag 13 juni 2024
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 13 juni.

 • Wat wil Helmond met de Watertoren?

  woensdag 12 juni 2024
  Afgelopen weken heeft u in een vragenlijst, via de mail en onze sociale media kunnen laten weten wat voor invulling u graag ziet voor de Watertoren. Het leeft, want ruim 2000 mensen lieten hun ideeën horen. In dit nieuwsbericht leest u hier meer over.

 • Voorlopige uitslag verkiezingen Europees Parlement 2024

  maandag 10 juni 2024
  Op donderdag 6 juni waren de verkiezingen voor het Europees Parlement in Helmond. Op deze pagina vindt u de voorlopige uitslag, het opkomstpercentage en de proces-verbalen.

 • Subsidie voor isolatie: bespaar energie en verlaag uw kosten!

  vrijdag 7 juni 2024
  Heeft u een woning in Helmond? Is uw huis niet goed geïsoleerd? Dan is dit het moment om actie te ondernemen! Met isolatie bespaart u energie, verlaagt u uw energierekening, maakt u uw huis comfortabeler en is uw huis aantrekkelijker voor toekomstige kopers. Bovendien kunt u tot € 1.200,- subsidie krijgen per adres.

 • Opkomstpercentage Europese Verkiezingen 2024

  donderdag 6 juni 2024
  Vandaag kunnen we stemmen voor de Europese verkiezingen. Tijdens deze verkiezingen kiest u mee wie er voor Nederland in het Europees Parlement komt. In dit bericht zullen we gedurende de dag het tussentijdse opkomstpercentage van Helmond voor deze verkiezingen doorgeven.

Uw Reactie
Uw Reactie