Nieuws

 • Bekendmakingen donderdag 11 november

  donderdag 11 november 2021
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 11 november.

 • Digitaal bewustzijn op de Helmondse agenda

  vrijdag 5 november 2021
  Bent u genoeg op de hoogte van de kansen en risico’s van de digitale wereld? Hoe gebruikt u digitale middelen om een baan te vinden, langer veilig thuis te wonen en uzelf te ontwikkelen? Hoe kunnen bedrijven gebruikmaken van persoonlijke data van anderen om zelf geld te verdienen? En wanneer is online informatie eigenlijk objectief? Allerlei vragen die opspelen als mensen steeds meer online zijn. Dat brengt kansen en risico’s met zich mee die niet altijd makkelijk te herkennen zijn. Daarom hebben we in 2021 samen met een aantal samenwerkende partners de eerste stap gezet om te werken aan digitaal bewustzijn, specifiek gericht op jongeren. Op 4 november kwamen deze partijen bij elkaar om het project te evalueren, ervaringen uit te wisselen en samen het Convenant Digitaal Bewustzijn te tekenen

 • Online op de koffie bij de wethouder

  vrijdag 5 november 2021
  Heeft u een vraag over of een idee of initiatief voor uw wijk? Dan kunt u deelnemen aan één van de digitale wijkspreekuren. U kunt zich nu aanmelden voor de onderstaande digitale wijkspreekuren.

 • Bekendmakingen donderdag 4 november

  donderdag 4 november 2021
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 4 november.

 • Vuurwerkoverlast? Meld het!

  dinsdag 2 november 2021
  Vuurwerk afsteken mag alléén op 31 december vanaf 18.00 uur tot 1 januari 02.00 uur. Buiten deze tijden is het afsteken van vuurwerk verboden.

Uw Reactie
Uw Reactie