Nieuws

 • Subsidie voor isolatie: bespaar energie en verlaag uw kosten!

  vrijdag 7 juni 2024
  Heeft u een woning in Helmond? Is uw huis niet goed geïsoleerd? Dan is dit het moment om actie te ondernemen! Met isolatie bespaart u energie, verlaagt u uw energierekening, maakt u uw huis comfortabeler en is uw huis aantrekkelijker voor toekomstige kopers. Bovendien kunt u tot € 1.200,- subsidie krijgen per adres.

 • Opkomstpercentage Europese Verkiezingen 2024

  donderdag 6 juni 2024
  Vandaag kunnen we stemmen voor de Europese verkiezingen. Tijdens deze verkiezingen kiest u mee wie er voor Nederland in het Europees Parlement komt. In dit bericht zullen we gedurende de dag het tussentijdse opkomstpercentage van Helmond voor deze verkiezingen doorgeven.

 • Bekendmakingen donderdag 6 juni

  donderdag 6 juni 2024
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 6 juni.

 • Met Bravoflex krijgen reizigers in Helmond er een aanvulling op het OV bij

  donderdag 6 juni 2024
  Vanaf maandag 10 juni krijgt Helmond er een nieuwe flexibele vervoersservice bij: Bravoflex. Reizigers kunnen met Bravoflex een rit reserveren vanaf iedere bushalte in Helmond naar het dichtstbijzijnde treinstation in de stad of andersom. ‘We willen Helmond beter bereikbaar maken met het openbaar vervoer. Bravoflex biedt een oplossing voor plekken waar nu geen bus komt’, aldus wethouder Arno Bonte van mobiliteit.

 • Nieuwe ambulancepost aan Deltaweg

  woensdag 5 juni 2024
  Er wordt een nieuwe ambulancepost gebouwd aan de Deltaweg door de gemeente Helmond en GGD Brabant-Zuidoost. Deze post vervangt de huidige, verouderde ambulancepost op de Lage Dijk in Helmond. Op 5 juni is de bouw officieel begonnen.

Uw Reactie
Uw Reactie