Nieuws

 • Weekkrant De Loop

  Bekendmakingen 7 mei

  donderdag 7 mei 2020
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 7 mei 2020.

 • .

  Dodenherdenking 4 mei 2020

  maandag 4 mei 2020
  Ook de Dodenherdenking verliep dit jaar anders. De toespraak van burgemeester Elly Blanksma is gefilmd. Noël Silalahi heeft namens de jeugdgemeenteraad een gedicht voorgedragen.

 • .

  Beweegtuin Helmond-Oost nadert voltooiing

  vrijdag 1 mei 2020
  De beweegtuin in Helmond-Oost is bijna klaar. Door een financiële toezegging van de gemeente Helmond kan het laatste deel - een overkapping over de beweegtoestellen - worden gerealiseerd. De initiatiefnemers van de beweegtuin, wijkraad Helmond Oost en Sportvereniging Swift verwachten dat de beweegtuin in juni klaar is.

 • Weekmarkt Helmond

  Vanaf zaterdag 9 mei weer non-food op de weekmarkt

  vrijdag 1 mei 2020
  Als gevolg van de coronamaatregelen waren sinds half maart in heel Brabant op weekmarkten alleen voedselkramen toegestaan. Vanaf 1 mei is de regeling versoepeld en mogen ook non-food-kramen (denk aan bloemen, kleding, lederwaren) weer op de weekmarkten staan. Daarbij moeten wel de geldende hygiëne richtlijnen in acht worden genomen. Het is aan de gemeenten om dit verder in te vullen.

 • Sluiting gemeente & afvalinzameling op 4 en 5 mei

  donderdag 30 april 2020
  Op 4 en 5 mei (nationale dodenherdenking en Bevrijdingsdag) zijn alle gemeentelijke kantoren gesloten. Dit geldt ook voor de Stadswinkel. U kunt ons op deze dag telefonisch niet bereiken. Het doorgeven van een melding kunt u online regelen.

Uw Reactie
Uw Reactie