Nieuws

 • .

  Wilt u energiezuiniger wonen?

  woensdag 25 september 2019
  Wilt u uw huis energiezuiniger maken en zo geld besparen en uw steentje bijdragen aan een beter milieu? Dat kan met de duurzaamheidslening van de gemeente Helmond.

 • .

  Bekendmakingen 25 september

  woensdag 25 september 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina van woensdag 25 september 2019.

 • .

  Looproute Station-Centrum aangekleed met rode kasteeltjes

  donderdag 19 september 2019
  Eén van de wensen uit het Centrumperspectief is een duidelijkere verbinding tussen het station en het centrum. Deze verbinding is nu zichtbaar gemaakt met rode kasteeltjes. Deze zijn ontworpen en geproduceerd door het Helmondse designbureau GBO.

 • .

  Pilot BravoFlex in Helmond verlengd

  woensdag 18 september 2019
  Provincie Brabant verlengt de pilot BravoFlex in Helmond met een jaar tot eind 2020. Met de verlenging gunnen de provincie, vervoerder Hermes en de gemeente de nieuwe OV-dienst de tijd om meer reizigers te trekken en worden mogelijkheden ingezet om ook andere doelgroepen kennis te laten maken met BravoFlex.

 • .

  Podiumbijeenkomst Openbaar Vervoer

  woensdag 18 september 2019
  Inwoners moeten gebruik kunnen maken van goed openbaar vervoer. Ook moet Helmond in de toekomst goed bereikbaar blijven met het OV. Daarbij zijn veel ontwikkelingen om rekening mee te houden. De gemeenteraad laat zich hierover bijpraten tijdens de podiumbijeenkomst Openbaar Vervoer op dinsdag 24 september van 19.30 tot 21.30 uur in de Cacaofabriek. Inwoners zijn van harte welkom.

Uw Reactie
Uw Reactie