Nieuws

 • Wijkspreekuur met de wethouder

  donderdag 30 mei 2024
  Heeft u een vraag over of een idee of initiatief voor uw wijk? Bezoek dan het wijkspreekuur om hierover te praten met de wethouder. De wijkwethouder luistert graag naar uw verhaal en dat van andere wijkbewoners. Neem gerust een familielid, vriend of vriendin mee.

 • Bekendmakingen donderdag 30 mei

  donderdag 30 mei 2024
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 30 mei.

 • Brug Geldropseweg dicht vanaf maandag 3 juni

  woensdag 29 mei 2024
  De brug op de Geldropseweg over het Eindhovens Kanaal wordt van 3 juni tot eind december afgesloten voor alle verkeer. De brug heeft het einde van zijn levensduur bereikt en wordt vervangen door een nieuwe. In dit nieuwsbericht leest u hier meer over.

 • Open dag Huis voor de Stad op zaterdag 22 juni

  maandag 27 mei 2024
  Zaterdag 22 juni vindt het Festival voor de Stad plaats op het plein bij het Huis voor de Stad. De deuren van het Huis voor de Stad zijn die dag voor iedereen geopend. Iedereen die het nieuwe gebouw van binnen wil bekijken is welkom op deze open dag. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Op het plein is van alles te zien en te beleven, voor jong en oud.

 • Problemen met het groenonderhoud

  vrijdag 24 mei 2024
  Het is al maanden extreem nat, hierdoor zijn er problemen met het groenonderhoud van de stad. Door de aanhoudende regen kunnen onze teams het groen niet goed onderhouden zonder schade te veroorzaken. De combinatie van warmte en vocht laat het onkruid snel groeien.

Uw Reactie
Uw Reactie