Nieuws

 • Begroting 2022 aangeboden

  dinsdag 5 oktober 2021
  Op 5 oktober heeft het college van Burgemeester & Wethouders een sluitende meerjarenbegroting 2022-2025 aan de gemeenteraad aangeboden. De laatste begroting van dit college. Hierin staan vooral het tegengaan van tweedeling en duurzame ontwikkeling centraal. De nadruk voor dit college ligt op het afronden van bestaande ambities. Nieuwe ambities worden overgelaten aan een nieuw college. Wethouder van de Brug (financiën): ‘Helmond is financieel gezond, het huishoudboekje is op orde en we kunnen met deze sluitende begroting ook een volgend college ruimte geven om de stad verder te brengen.’

 • Rent a boa Rijpelberg dinsdag 12 oktober

  dinsdag 5 oktober 2021
  Rent a boa is een project waarbij inwoners direct invloed krijgen op de inzet van de buitengewoon opsporingsambtenaar (boa). Op 12 oktober van 09.30 tot 16.00 staan we in Rijpelberg. U kunt dus bepalen waar u op deze dag graag extra aandacht voor wil in uw wijk. Denk hierbij aan parkeren, afval, jeugdoverlast of andere zaken die bij u in de wijk spelen. De boa’s ontvangen u die dag ook graag in hun stand bij de Jumbo.

 • Podiumbijeenkomst over het tegengaan van tweedeling in Helmond

  vrijdag 1 oktober 2021
  Op dinsdag 5 oktober organiseert de gemeenteraad een podiumbijeenkomst. Deskundige sprekers informeren ons over het tegengaan van sociale tweedeling binnen Helmond. Dit webinar start om 20.00 uur en we sluiten rond 21.20 uur af. U kunt het webinar live volgen via internet.

 • Haal in oktober gratis compost op bij de milieustraat

  donderdag 30 september 2021
  Net de tuin aan het verbouwen? Heeft u een eigen moestuin? Of bent u gek op tuinieren? Kom dan binnenkort langs op de milieustraat! In oktober is het namelijk compostmaand. Dit betekent dat u de hele maand gratis compost kunt ophalen bij de milieustraat in Helmond. Maak een afspraak en neem een schop, zak of eventueel aanhangwagen mee zodat u het zelf kunt inladen. U mag tot één volle aanhangwagen per keer meenemen.

 • Bekendmakingen donderdag 30 september

  donderdag 30 september 2021
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 30 september.

Uw Reactie
Uw Reactie