Nieuws

 • Begroting Helmond 2021 definitief: Ambitie, een reactie op de crisis en beperkte verhoging woonlasten

  woensdag 11 november 2020
  Op dinsdag 10 november heeft de gemeenteraad de meerjarenbegroting 2021-2024, en de crisis en herstelnota vastgesteld. Dit betekent dat de zaken die door het college van B&W zijn voorgesteld tot uitvoering gebracht worden. Daarmee is er groen licht voor de extra investering van ruim 11 miljoen euro waarmee de stad wordt ondersteund in de coronacrisis. Een ruime meerderheid van 29 raadsleden stemde in met de begroting; acht raadsleden stemden tegen. De gemeenteraad heeft het college enkele aanvullende opdrachten meegegeven.

 • 'Meld je held'

  Kent u iemand die een jeugdlintje verdient?

  dinsdag 10 november 2020
  Het Jeugdlintje is voor jongeren van 6 tot 23 jaar die een bijzondere prestatie hebben verricht voor een ander of voor de samenleving. Het gaat om jongeren die wonen in de gemeente Helmond.

 • foto van Brandevoort

  Tuitjes op woningen in Brandevoort

  vrijdag 6 november 2020
  Op 22 oktober heeft de gemeente Helmond zo’n 250 woningen in de wijk Schutsboom in Brandevoort een brief gestuurd. In deze brief wijzen wij bewoners op mogelijk omvalgevaar van de sierschoorstenen, zogenaamde tuitjes op hun woning.

 • foto van het groene speelplein van Vrije School Peelland

  Duurzaamheidsfonds: subsidie voor duurzame projecten

  vrijdag 6 november 2020
  Heeft u een idee dat bijdraagt aan meer duurzame energie, minder CO2 uitstoot én meer kwalitatief groen en water in onze stad? Doe dan een beroep op het duurzaamheidsfonds. Het duurzaamheidsfonds is nog beschikbaar tot eind 2020.

 • Foto van weekkrant De Loop

  Bekendmakingen 5 november

  donderdag 5 november 2020
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 5 november 2020.

Uw Reactie
Uw Reactie