Nieuws

 • boom broederwal geplant door wethouder

  Meer bomen om de stad groener en duurzamer te maken

  woensdag 4 december 2019
  Vandaag, woensdag 4 december, heeft onze wethouder Erik de Vries een aantal bomen geplant aan de Broederwal in Brandevoort. Deze aanplant maakt deel uit van het plan om, verdeeld over 20 plaatsen in de stad, zo’n 170 bomen extra aan te planten. Dit wordt gedaan om de stad duurzamer en groener te maken.

 • Bekendmakingen 4 december

  woensdag 4 december 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 4 december 2019.

 • Herinrichting Mierloseweg officieel geopend

  dinsdag 3 december 2019
  Maandag 2 december heeft wethouder Erik de Vries samen met Joke van Eemeren van de wijkraad Mierlo-Hout de herinrichting van de Mierloseweg officieel geopend. De weg was al jaren een doorn in het oog van de inwoners vanwege de uitstraling, het gebrek aan parkeerplaatsen en de geluidoverlast.

 • Kanaaldijk N.O. definitief afgesloten

  dinsdag 3 december 2019
  Vanaf maandag 9 december 2019 wordt de Kanaaldijk N.O. vanaf Keyserinnedael tot aan de Havenweg definitief afgesloten voor al het verkeer.

 • Militaire onderscheidingen

  Militaire onderscheidingen voor Henri Kessels

  maandag 2 december 2019
  Zaterdagavond 30 november heeft mevrouw P.L.N. (Lien) Kessels-Kho uit handen van Loco-burgemeester Erik de Vries postuum twee belangrijke militaire onderscheidingen uitgereikt gekregen voor haar man wijlen Henri Kessels, namelijk: Het Mobilisatie Oorlogskruis & Het Ereteken voor Orde en Vrede en het Demobilisatie-insigne.

Uw Reactie
Uw Reactie