Nieuws

 • Wethouder Dortmans opent tweede mobiele pannakooi

  donderdag 25 maart 2021
  Op donderdag 25 maart heeft wethouder Dortmans namens Jeugdvriendelijke Stad samen met leerlingen van de Korenaer de tweede mobiele pannakooi in Helmond geopend. De pannakooi staat tot en met 19 april op het schoolplein van de Korenaer en verhuist daarna naar de Warande om vervolgens verder te rouleren door heel Helmond.

 • Meerdere weekend- en nachtafsluitingen N279 tussen maart en juni 2021

  donderdag 25 maart 2021
  Van 25 maart tot 28 juni voert aannemer Vermeulen in opdracht van provincie Noord-Brabant onderhoudswerkzaamheden uit op de N279 tussen Asten (A67) en Veghel (A50). Het gaat om o.a. het vervangen van asfalt-deklagen, het repareren van voegovergangen en repareren van betonschades. De schades zijn dermate groot dat vervanging hiervan noodzakelijk is om de provinciale weg veilig berijdbaar te kunnen houden tot de grote reconstructie van de N279.

 • GGD Brabant-Zuidoost krijgt twee XL vaccinatielocaties

  donderdag 25 maart 2021
  Het ministerie van VWS heeft gekozen voor het grootschalig opschalen van het aantal vaccinaties. Het streven is 1,5 miljoen prikken per week. GGD BZO draagt hier aan bij met twee XL vaccinatielocaties. De huidige locatie in Eindhoven in het Indoor Sportcentrum aan de Theo Koomenlaan blijft bestaan en er komt een XL vaccinatielocatie bij in Helmond aan de Haverdijk. De huidige locaties in Helmond, Best en Valkenswaard worden ontmanteld. De locatie die voorzien was in Bladel wordt niet opgebouwd.

 • Bekendmakingen donderdag 25 maart

  donderdag 25 maart 2021
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 25 maart 2021.

 • Eenmalige corona-vergoeding woonkosten (TONK)

  woensdag 24 maart 2021
  Veel mensen hebben het op dit moment financieel moeilijk. Misschien u ook. Door de coronamaatregelen zijn banen verdwenen. Ondernemers kunnen hun werk niet of maar deels uitoefenen. Hierdoor hebben veel mensen minder inkomen dan voorheen. Zij hebben daarom mogelijk moeite om hun woonkosten te betalen. Om hen tijdelijk te helpen is er de TONK.

Uw Reactie
Uw Reactie