Nieuws

 • Grootschalige actie politie in binnenstad Helmond

  Grootschalige actie in Binnenstad Helmond levert breed scala aan overtredingen op

  vrijdag 19 juni 2020
  Bij een grootschalige actie door verschillende organisaties is gisteren op diverse plekken in de Helmondse binnenstad een breed scala aan overtredingen geconstateerd. Er werden onder andere twee panden en een bovenwoning gesloten, handelshoeveelheden soft- en harddrugs in beslag genomen, tientallen verkeersboetes uitgeschreven en duizenden euro’s aan openstaande belastingen geïnd.

 • Grote brand Vossenbeemd

  donderdag 18 juni 2020
  Let op! Er woedt een zeer grote uitslaande brand in een pand van Huijbregts groep in Helmond. Er is een NL-Alert uitgegaan. Heeft u last van rook? Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit.

 • Foto van Weekkrant De Loop

  Bekendmakingen 18 juni

  donderdag 18 juni 2020
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 18 juni 2020.

 • Wateroverlast in woonwijk Helmond

  Melding doen van wateroverlast

  woensdag 17 juni 2020
  Woensdagavond is op verschillende plekken in Helmond sprake van wateroverlast door hevige regenbuien. U kunt hier via het online formulier melding van maken.

 • Onthulling prullenbak bij In het Hart van het Hout - Slegersstraat

  Prijswinnaars bekend vierde editie KLIEN IT

  vrijdag 12 juni 2020
  Basisscholen De Vlier, De Straap en Kindcentrum In het Hart van het Hout zijn in de prijzen gevallen voor hun inspanningen voor KLIEN IT 2019-2020. Dit project over zwerfafval en circulaire economie is een initiatief van de gemeente Helmond en Groen4Life. Onderdeel van het project is dat de deelnemende scholen het hele schooljaar worden uitgedaagd om voor een zwerfvuilvrije schoolomgeving te zorgen. Wethouder Gaby van den Waardenburg maakte in een filmpje de prijswinnaars bekend.

Uw Reactie
Uw Reactie