Nieuws

 • Bekendmakingen donderdag 21 juli

  donderdag 21 juli 2022
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 21 juli.

 • Vrijwilligerspenning voor mevrouw Van de Waarsenburg-van der Linden

  woensdag 20 juli 2022
  Op dinsdagavond 19 juli heeft Mevrouw van de Waarsenburg-van der Linden uit handen van wethouder Van Lierop de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond ontvangen tijdens een bijeenkomst ter gelegenheid van de examens voor waterpolo en wereldzwemslagen bij LACO Sportcentrum Helmond. Deze penning is aan betrokkene uitgereikt vanwege haar belangeloze inzet gedurende vele jaren voor zwemvereniging Helmondse Watervrienden.

 • Aanstaande dinsdag 19 juli halen wij het afval vroeger op!

  maandag 18 juli 2022
  Omdat ook morgen weer extreem warm weer wordt verwacht, is in goed overleg met de inzameldienst besloten de afval inzameling dinsdag 19 juli om 6.00 uur te starten.

 • Koninklijke onderscheiding voor de heer Regts

  maandag 18 juli 2022
  Tijdens de viering van het 40-jarig bestaan van IVN-Helmond in Speeltuin Helmond-West heeft de heer Regts een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Hij kreeg de onderscheiding tot Lid in de Orde van Oranje Nassau uit handen van burgemeester Elly Blanksma.

 • Vrijwilligerspenning voor de heer Aarts

  maandag 18 juli 2022
  Op vrijdagvond 15 juli heeft de heer Aarts uit handen van wethouder Van Dijk de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond ontvangen tijdens zijn afscheidsbijeenkomst bij Hockeyclub Helmond. Deze penning is aan betrokkene uitgereikt vanwege zijn belangeloze inzet gedurende vele jaren.

Uw Reactie
Uw Reactie