Nieuws

 • Daisy Roefs nieuwe stadskunstenaar van Helmond

  woensdag 8 mei 2024
  Het college van burgemeester en wethouders van Helmond heeft Daisy Roefs voor een jaar benoemd tot stadskunstenaar (2024/2025). Uit tien kandidaten koos een selectiecommissie haar om als 'cultureel ambassadeur' van Helmond te dienen.

 • Kledingmarkt voor Helmonders met een laag inkomen

  woensdag 8 mei 2024
  Helmonders met een kleine portemonnee kunnen van 13 tot en met 17 mei gratis kleding uitzoeken bij de kledingmarkt in Wijkhuis De Fonkel, Prins Karelstraat 123 in Helmond. Dit geldt voor inwoners met een gemeentelijke inkomensverklaring of die per brief zijn uitgenodigd. De kledingmarkt wordt ieder halfjaar samen georganiseerd door Stichting Kringloopwinkel Helmond en gemeente Helmond.

 • Regentonnenactie: krijg korting op een regenton

  maandag 6 mei 2024
  Het klimaat verandert. De temperatuur stijgt en het regent vaker harder. Dit zorgt voor wateroverlast. Een regenton is een makkelijke manier om wateroverlast te helpen voorkomen. Inwoners van gemeente Helmond krijgen nu 30 euro korting op een regenton. De actie loopt tot 31 mei 2024.

 • Bekendmakingen donderdag 2 mei

  donderdag 2 mei 2024
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 2 mei.

 • Lintjesregen 2024

  vrijdag 26 april 2024
  Tijdens de traditionele ‘Lintjesregen’ heeft burgemeester Elly Blanksma-van den Heuvel vrijdag 26 april Koninklijke Onderscheidingen aan 13 Helmonders uitgereikt.

Uw Reactie
Uw Reactie