Nieuws

 • Senioren en online veiligheid

  woensdag 7 april 2021
  Samen zorgen we ervoor dat criminaliteit niet loont. Daarom is april door het ministerie van Justitie en Veiligheid uitgeroepen tot de Senioren en Veiligheidsmaand. Ook in Helmond staat deze maand in het teken van verschillende vormen van online criminaliteit waar senioren slachtoffer van kunnen worden. Senioren krijgen nuttige informatie en concrete tips om te voorkomen dat ze slachtoffer worden.

 • Advies opiniecommissie over mogelijke oplossingen gescheiden luierinzameling

  vrijdag 2 april 2021
  Op dit moment moeten luiers bij het restafval. Voor gezinnen met jonge kinderen kan dat een kostenstijging betekenen. In de raadsvergadering van 9 februari 2021 heeft de gemeenteraad aan het college van B&W gevraagd om met een oplossing te komen waarmee deze kostenstijging voorkomen kan worden.

 • Bekendmakingen donderdag 1 april

  donderdag 1 april 2021
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 1 april 2021.

 • Wethouder Dortmans opent tweede mobiele pannakooi

  donderdag 25 maart 2021
  Op donderdag 25 maart heeft wethouder Dortmans namens Jeugdvriendelijke Stad samen met leerlingen van de Korenaer de tweede mobiele pannakooi in Helmond geopend. De pannakooi staat tot en met 19 april op het schoolplein van de Korenaer en verhuist daarna naar de Warande om vervolgens verder te rouleren door heel Helmond.

 • Meerdere weekend- en nachtafsluitingen N279 tussen maart en juni 2021

  donderdag 25 maart 2021
  Van 25 maart tot 28 juni voert aannemer Vermeulen in opdracht van provincie Noord-Brabant onderhoudswerkzaamheden uit op de N279 tussen Asten (A67) en Veghel (A50). Het gaat om o.a. het vervangen van asfalt-deklagen, het repareren van voegovergangen en repareren van betonschades. De schades zijn dermate groot dat vervanging hiervan noodzakelijk is om de provinciale weg veilig berijdbaar te kunnen houden tot de grote reconstructie van de N279.

Uw Reactie
Uw Reactie