Nieuws

 • .

  Vrijwilligerspenning voor Anneke Leenders-van Moorsel

  maandag 19 november 2018
  Mevrouw J. (Anneke) Leenders-van Moorsel heeft zondag 18 november de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond gekregen voor haar belangeloze inzet gedurende vele jaren voor Turnvereniging HT ’35.  De onderscheiding werd uitgereikt door wethouder Harrie van Dijk.

 • .

  Vrijwilligerspenning voor Ben Vogel

  vrijdag 16 november 2018
  Ben Vogel heeft donderdag 15 november de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond gekregen voor zijn belangeloze inzet gedurende vele jaren voor de Belangenvereniging Wijkraad Brouwhuis. De onderscheiding werd uitgereikt door wethouder Erik de Vries.

 • .

  Helmond krijgt twee vuurwerkvrije zones

  donderdag 15 november 2018
  De gemeente Helmond doet tijdens de jaarwisseling 2018 – 2019 een proef met vuurwerkvrije zones. Daarvoor zijn de omgeving van het Elkerliek ziekenhuis en het dierenpark in de Warande aangewezen. In deze gebieden mogen mensen ook tijdens de jaarwisseling geen vuurwerk afsteken. Deze gebieden zijn gekozen om de overlast voor patiënten van het Elkerliek ziekenhuis en de dieren in de Warande zoveel mogelijk te beperken. Handhaving vindt onder meer plaats door middel van cameratoezicht.

 • .

  Bekendmakingen 14 november

  woensdag 14 november 2018
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 14 november 2018.

 • .

  Stoken in houtkachels en open haarden

  dinsdag 13 november 2018
  Het stoken van hout brengt warmte en gezelligheid in huis. Maar houtkachels en open haarden kunnen ook gezondheidsklachten en klachten over stank veroorzaken, zeker in dichtbebouwde gebieden. Wat kunt u doen om dit te voorkomen?