Nieuws

 • Twee woningen tijdelijk gesloten

  woensdag 29 januari 2020
  De burgemeester van Helmond heeft op 28 januari 2020 een woning aan de Witte de Withstraat voor 4 maanden gesloten en een woning aan de Berkehoutstraat voor 3 maanden. In de woningen zijn drugs aangetroffen. Er zijn geen bijzondere omstandigheden om af te zien van tijdelijke sluiting.

 • NL-alert verstuurd in verband met grote brand bij autobedrijf

  dinsdag 28 januari 2020
  Er is een grote brand bij een garagebedrijf aan de Rooseindsestraat 27 in Helmond. Het advies is om ramen en deuren te sluiten en de ventilatiesystemen uit te zetten.

 • Gevolgen klimaatverandering voor Helmond in kaart gebracht

  vrijdag 24 januari 2020
  In de nabije toekomst krijgt Helmond vaker te maken met water op straat als gevolg van hevige regenbuien. Ook komen er meer hittegolven voor zoals afgelopen zomer. Met name de temperatuur in gebieden met veel verharding, zoals het centrum en de bedrijventerreinen, stijgt dan fors en zorgt voor hittestress. De extreme hitte geeft ook droogte. Dat maakt de koelste plekken in de stad met veel groen en bomen, kwetsbaar. Dit zijn een aantal conclusies uit de klimaatstresstest die gemeente Helmond in 2019 liet uitvoeren.

 • Weekkrant De Loop

  Bekendmakingen 23 januari

  donderdag 23 januari 2020
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 23 januari 2020.

 • Burgemeester Blanksma - Helmond

  College van B&W aanwezig tijdens Nationaal Voorleesontbijt

  donderdag 23 januari 2020
  Afgelopen woensdag 22 januari vond de aftrap van het Nationaal Voorleesontbijt plaats. Ook dit jaar lazen leden van het College van B&W van Helmond voor op verschillende basisscholen en peuterspeelzalen.

Uw Reactie
Uw Reactie