Nieuws

 • Zelfrijdende minibussen in Helmond een stap dichterbij

  dinsdag 4 februari 2020
  Reizen met een zelfrijdende bus in Helmond. Met het ondertekenen van contracten met drie consortia vanuit het Europese project FABULOS zijn zelfrijdende minibussen in Helmond een stap dichterbij. Als aan alle veiligheidseisen wordt voldaan, rijden vanaf dit najaar zelfrijdende minibussen drie maanden lang op proef tussen station Brandevoort en de Automotive Campus. Met reizigers en tussen het reguliere verkeer. Uiteraard met de nodige veiligheidsmaatregelen.

 • Onderscheiding Joop Slegers

  Koninklijke Onderscheiding voor Joop Slegers

  donderdag 30 januari 2020
  Bij zijn afscheid van Jibb+ op woensdag 29 januari j.l. heeft de heer Joop Slegers uit handen van burgemeester Elly Blanksma een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Hij is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

 • Weekkrant De Loop

  Bekendmakingen 30 januari

  donderdag 30 januari 2020
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 30 januari 2020.

 • Twee woningen tijdelijk gesloten

  woensdag 29 januari 2020
  De burgemeester van Helmond heeft op 28 januari 2020 een woning aan de Witte de Withstraat voor 4 maanden gesloten en een woning aan de Berkehoutstraat voor 3 maanden. In de woningen zijn drugs aangetroffen. Er zijn geen bijzondere omstandigheden om af te zien van tijdelijke sluiting.

 • NL-alert verstuurd in verband met grote brand bij autobedrijf

  dinsdag 28 januari 2020
  Er is een grote brand bij een garagebedrijf aan de Rooseindsestraat 27 in Helmond. Het advies is om ramen en deuren te sluiten en de ventilatiesystemen uit te zetten.

Uw Reactie
Uw Reactie