Nieuws

 • verkeersbord van werkzaamheden

  Onderhoud N279/N270 Helmond - Deurne

  maandag 14 september 2020
  In het weekend van 18 september en 25 september voert de Provincie Noord-Brabant onderhoud uit aan het asfalt van de N279 en een klein stuk van de N270. Reparatie is noodzakelijk voor u en andere weggebruikers om de weg veilig te kunnen gebruiken. U kunt door de werkzaamheden overlast ervaren.

 • .

  Bevrijdingsactiviteiten Helmond

  vrijdag 11 september 2020
  Op 22, 24 en 25 september 2020 vinden er bevrijdingsactiviteiten plaats in Helmond. Er wordt dan voor de 76e keer stilgestaan bij de bevrijding van Helmond en de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. In verband met maatregelen vanwege het coronavirus is voor sommige activiteiten een maximum aantal bezoekers gesteld en is aanmelden vereist. Tijdens de evenementen is het van belang dat er 1,5 meter afstand wordt gehouden door alle bezoekers. Alle bevrijdingsactiviteiten worden live uitgezonden via de Facebookpagina van gemeente Helmond.

 • .

  Cadeautje voor mantelzorgers

  donderdag 10 september 2020
  Zorgt u als mantelzorger voor iemand in Helmond die langdurig ziek is of een beperking heeft? Dan kunt u een mooie blijk van waardering aanvragen (ook als u zelf niet in Helmond woont).

 • Foto van weekkrant De Loop

  Bekendmakingen 10 september

  donderdag 10 september 2020
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 10 september 2020.

 • Maak geen afspraak met de gemeente via afspraakloket.nl

  woensdag 9 september 2020
  Er komen klachten binnen van inwoners over de website afspraakloket.nl. Gemeente Helmond werkt niet samen met deze website en wij adviseren iedereen om hier geen gebruik van te maken.

Uw Reactie
Uw Reactie