Nieuws

 • Luchtfoto N279 Gemertseweg

  Denk mee over innovatieve geluidmaatregelen N279

  maandag 22 juni 2020
  De provincie Noord-Brabant gaat de N279 tussen Veghel en Asten op een aantal punten aanpassen. Zo komt er rond Helmond een omleiding rond de wijk Dierdonk. Dit kan gevolgen hebben voor bijvoorbeeld het geluid. Graag hoort de gemeente hoe u de huidige geluidssituatie ervaart, hoe u tegen de toekomstige geluidsituatie aankijkt en wat uw ideeën zijn om geluidhinder te verminderen.

 • Grootschalige actie politie in binnenstad Helmond

  Grootschalige actie in Binnenstad Helmond levert breed scala aan overtredingen op

  vrijdag 19 juni 2020
  Bij een grootschalige actie door verschillende organisaties is gisteren op diverse plekken in de Helmondse binnenstad een breed scala aan overtredingen geconstateerd. Er werden onder andere twee panden en een bovenwoning gesloten, handelshoeveelheden soft- en harddrugs in beslag genomen, tientallen verkeersboetes uitgeschreven en duizenden euro’s aan openstaande belastingen geïnd.

 • Grote brand Vossenbeemd

  donderdag 18 juni 2020
  Let op! Er woedt een zeer grote uitslaande brand in een pand van Huijbregts groep in Helmond. Er is een NL-Alert uitgegaan. Heeft u last van rook? Ga naar binnen, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit.

 • Foto van Weekkrant De Loop

  Bekendmakingen 18 juni

  donderdag 18 juni 2020
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 18 juni 2020.

 • Wateroverlast in woonwijk Helmond

  Melding doen van wateroverlast

  woensdag 17 juni 2020
  Woensdagavond is op verschillende plekken in Helmond sprake van wateroverlast door hevige regenbuien. U kunt hier via het online formulier melding van maken.

Uw Reactie
Uw Reactie