Nieuws

 • .

  Gratis compost bij milieustraat in oktober

  woensdag 2 oktober 2019
  U kunt de gehele maand oktober gratis compost ophalen bij de milieustraat. U mag één volle aanhanger per keer meenemen. Dit mag u zelf inladen, dus vergeet uw schop niet.

 • .

  Bekendmakingen 2 oktober

  woensdag 2 oktober 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 2 oktober 2019.

 • .

  Werkzaamheden bij Julianabrug in het weekend van week 40 en 42

  vrijdag 27 september 2019
  In het weekend van week 40 (vanaf vrijdag 4 oktober 19.00 uur) start Firma Mourik Groot Ammers, in opdracht van de gemeente Helmond, met de uitvoering van wegwerkzaamheden bij de Julianabrug en de nabijgelegen kruispunten. De werkzaamheden vinden plaats in het weekend van week 40 en week 42. Het autoverkeer wordt tijdens deze weekenden ter plekke omgeleid. Fietsers en voetgangers kunnen wel gebruik maken van de Julianabrug.

 • .

  Dekkend WhatsApp-preventienetwerk Rijpelberg

  woensdag 25 september 2019
  Rijpelberg heeft sinds kort een dekkend WhatsApp-preventienetwerk. Speciaal daarom onthulde wijkwethouder Van den Waardenburg gisterenavond het bord ‘100% dekking WhatsApp-preventie’. Rijpelberg is na Dierdonk en Brandevoort de derde wijk met een dekkend netwerk.

 • .

  Bevrijdingsmaaltijd in het Hortensiapark

  woensdag 25 september 2019
  Vandaag is het precies 75 jaar geleden dat Helmond is bevrijd van de Duitse bezetting. Om 75 jaar bevrijding te vieren vond vanavond de bevrijdingsmaaltijd plaats in het Hortensiapark.

Uw Reactie
Uw Reactie