Nieuws

 • Bekendmakingen donderdag 14 oktober

  donderdag 14 oktober 2021
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 14 oktober.

 • Volgende stap omgevingsvisie Helmond volgt dit najaar

  woensdag 13 oktober 2021
  Eind 2020 zijn we gestart met het opstellen van de omgevingsvisie voor Helmond 2040. Hierin staat de richting voor hoe we de komende 20 jaar om willen gaan met bijvoorbeeld verkeer, wonen en werken, natuur, energie, milieu, klimaat en cultuurhistorie. We stellen de visie op samen met inwoners, ondernemers en allerlei organisaties in de stad. Het opstellen van deze visie is verdeeld in een aantal fasen. Met de opbrengst uit de enquête die door ruim 1300 inwoners is ingevuld, is de eerste verkennende fase afgerond. We gaan dit najaar verder met een verdiepingsslag. We doen dit wederom samen met de stad.

 • Melden via Meld Misdaad Anoniem gaat door

  dinsdag 12 oktober 2021
  We zetten de samenwerking met Meld Misdaad Anoniem (M.) wegens succes voort. De pilot liep voor een jaar. In totaal werden sinds de start in september 2020 ruim 250 meldingen in Helmond en de Peelgemeenten ontvangen en verder onderzocht.

 • Bekendmakingen donderdag 7 oktober

  donderdag 7 oktober 2021
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 7 oktober.

 • Najaarskermis Helmond gaat niet door

  dinsdag 5 oktober 2021
  De najaarskermis in Helmond gaat niet door. Het aantal inschrijvingen van kermisattracties is onvoldoende. Ook is het aanbod aan attracties weinig gevarieerd en staan de kosten niet in verhouding tot de inkomsten. Door dit alles is het niet mogelijk om eind deze maand een volwaardige kermis te kunnen organiseren. Beter is het om 2022 een nieuwe start te maken met de voorjaarskermis.

Uw Reactie
Uw Reactie