Nieuws

 • Jubilerend Kuijpers ontvangt predicaat Koninklijk

  maandag 13 september 2021
  Technisch dienstverlener Kuijpers uit Helmond viert dit jaar het 100-jarig jubileum en is in dit bijzondere jaar door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander onderscheiden met het predicaat Koninklijk. Op zaterdag 11 september ontving de familie Kuypers - tijdens het feestelijke familiefestival voor collega’s - het predicaat Koninklijk, uit handen van Commissaris van de Koning Ina Adema en de burgemeester van Helmond, Elly Blanksma. Algemeen directeur Aukje Kuypers nam de bijzondere erkenning samen met haar broer Bas Kuypers (verantwoordelijk voor strategie en innovatie) en haar vader Wim Kuypers (derde generatie en nog steeds betrokken bij Kuijpers als commissaris) in ontvangst.

 • Operatie Steenbreek: tegels eruit, planten erin!

  vrijdag 10 september 2021
  In Helmond genieten straks steeds meer inwoners van meer groen, want de gemeente organiseert de komende jaren in alle wijken operatie Steenbreek. Bij operatie Steenbreek vervangen inwoners tegels uit hun tuinen voor planten en struiken om hun tuin groener te maken. De gemeente helpt inwoners hierbij en stelt gratis plantjes, aarde en de hulp van hoveniers beschikbaar.

 • Huldiging Helmondse deelnemers Paralympische Spelen

  donderdag 9 september 2021
  Van 24 augustus tot en met 5 september vonden de Paralympische Spelen in Tokio plaats. De Helmondse topsporters Niels Vink, Frederique van Hoof en Amy Siemons maakten onderdeel uit van TeamNL. Op dinsdag 14 september om 17.15 uur vindt er een huldigingsmoment plaats in de Warande. Samen vieren we hun prachtige prestaties tijdens de spelen.

 • Bestemmingsplan wordt omgevingsplan

  donderdag 9 september 2021
  Op 1 juli 2022 treedt de Omgevingswet naar verwachting in werking. Dat betekent onder meer dat wat nu nog een bestemmingsplan is, straks een omgevingsplan wordt. Hierin komen alle regels over de fysieke leefomgeving op een locatie.

 • Bekendmakingen donderdag 9 september

  donderdag 9 september 2021
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 9 september.

Uw Reactie
Uw Reactie