Nieuws

 • Glasvezel Helmond

  Dierdonk eerstvolgende wijk waar glasvezel wordt aangelegd

  donderdag 9 mei 2019
  Supersnel internet en klaar voor de toekomst dankzij glasvezel. Vanaf volgend jaar is het ook zover voor Dierdonk, want na Brouwhuis, Rijpelberg, Stiphout, Helmond-Noord en Warande is Dierdonk de volgende wijk waar een glasvezelnetwerk wordt aangelegd. Glasvezel is de modernste, snelste en meest energiezuinige verbinding voor internet, televisie, telefonie en overige digitale diensten zoals zorg en veiligheid. Dankzij glasvezel wordt door gemeente en lokale partners steeds meer samengewerkt aan innovaties voor zorg en veiligheid in Helmond.

 • .

  Helmond: Ruim zestig wapens van straat na inleveractie

  donderdag 9 mei 2019
  De unieke kans om zonder straf een wapen in te leveren in Helmond resulteerde er de afgelopen twee weken in dat 64 wapens en een behoorlijke hoeveelheid munitie werden afgegeven bij de politie. Bijna een derde daarvan zijn vuurwapens.

 • Louis_Nguyen

  Ieder kind verdient het om mee te doen

  woensdag 8 mei 2019
  Heeft u het als ouder met kinderen tussen de 0 en 18 jaar financieel niet zo breed? Dan kunt u een beroep doen op het Kindpakket. Vanuit het Kindpakket worden onder andere schoolreisjes, schoolspullen, contributie voor sport- of muziekles, zwemles en tal van andere zaken vergoed. Zo kunnen deze kinderen ook meedoen, hun talenten ontdekken en werken aan hun zelfvertrouwen net als hun leeftijdsgenootjes.

 • .

  Bekendmakingen 8 mei

  woensdag 8 mei 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina van woensdag 8 mei 2019.

 • .

  4 mei: Dodenherdenking in het Hortensiapark

  zaterdag 4 mei 2019
  Vanavond vond de Dodenherdenking plaats bij de St. Jozefsgedachteniskapel in het Hortensiapark Helmond.