Nieuws

 • Jaarlijkse controle hondenbelasting

  donderdag 27 mei 2021
  De jaarlijkse controles voor de hondenbelasting vinden eind mei en in juni weer plaats. Met de controle onderzoeken we of uw hond is aangemeld voor de hondenbelasting. Heeft u dit jaar een puppy geadopteerd en hebt u uw hond nog niet aangemeld bij de gemeente? Lees hieronder hoe u dat kunt regelen.

 • .

  Bekendmakingen donderdag 27 mei

  donderdag 27 mei 2021
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 27 mei 2021.

 • .

  Start campagne: ‘Afval scheiden: doe mee, goed voor je portemonnee!’

  woensdag 26 mei 2021
  Deze week start in onze gemeente de campagne ‘Afval scheiden: doe mee, goed voor je portemonnee!’. De campagne is bedoeld om onze inwoners te helpen bij het scheiden afval, zodat er zo min mogelijk restafval overblijft. Minder restafval betekent dat de restafvalcontainer minder vaak aan straat gezet hoeft te worden. En daarmee bespaart u geld.

 • Voorlopig ontwerp Campus de Braak

  Informatieavond voorlopig ontwerp Campus de Braak 27 mei

  dinsdag 25 mei 2021
  Op donderdagavond 27 mei worden de omwonenden en de gemeenteraad bijgepraat over de vooruitgang en ontwikkelingen op Sportpark de Braak. In samenwerking met de partners heeft de gemeente een Voorlopig Ontwerp voor de Campus De Braak laten ontwikkelen. Ook is ondertussen het Voorlopig Ontwerp van het Zwembad klaar. Alle ontwikkelingen op De Braak zullen we op deze avond presenteren.

 • .

  Glasvezel in de binnenstad: Heipoort en Vossenberg volgende buurten

  vrijdag 21 mei 2021
  De aanleg van het glasvezelnetwerk in Helmond vordert gestaag. In Helmond-Oost zijn de graafwerkzaamheden net van start gegaan. En het licht voor aanleg in de Leonardusbuurt en Steenweg en omgeving staat bijna op groen. Vanaf dinsdag 25 mei is het de beurt aan de Heipoort en Vossenberg. Woont u in die wijk? Dan kunt u zich aanmelden voor glasvezel.

Uw Reactie
Uw Reactie