Nieuws

 • .

  Bekendmakingen donderdag 11 februari

  donderdag 11 februari 2021
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 11 februari 2021.

 • .

  Zelfrijdende minibus rijdt in Helmond - Pilot FABULOS officieel van start

  maandag 8 februari 2021
  Wethouder Antoinette Maas gaf maandag 8 februari het officiële startsein: de proef met de zelfrijdende minibus is gestart. Nadat eerder RDW groen licht heeft gegeven en de eerste succesvolle testritten zijn geweest, rijdt de witte minibus nu met passagiers tussen station Brandevoort en de Automotive Campus. Zonder chauffeur maar met veiligheidssteward.

 • Parc Viverre aan de Mierloseweg

  Unieke samenwerking woningcorporaties en zorgpartijen

  vrijdag 5 februari 2021
  Ieder jaar zijn veel ouderen het slachtoffer van een inbraak, doordat een sleutelkluisje bij de voordeur wordt opengebroken. Ook in Helmond neemt het aantal inbraken toe, met veel schade, overlast en vooral gevoelens van onrust en onveiligheid bij inwoners als gevolg. Na de zoveelste inbraak was de maat vol bij. We zijn samen met politie, woningcorporaties en zorgorganisaties om tafel gegaan. Met resultaat. Na een succesvolle pilot zetten we nu vol in op veilige, digitale sloten. Een samenwerking die uniek is in Nederland, omdat de corporaties en zorgpartijen Savant en de Zorgboog één systeem gaan toepassen bij alle Helmondse wooncomplexen waar zorg wordt aangeboden.

 • Bekendmakingen 4 februari

  donderdag 4 februari 2021
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 4 februari 2021.

 • GGD vaccineert géén ouderen aan huis en vaccinaties zijn gratis

  vrijdag 29 januari 2021
  De GGD neemt geen contact op met ouderen over vaccineren en komt ook niet bij mensen thuis om te prikken. Vaccineren door de GGD is altijd gratis.

Uw Reactie
Uw Reactie