Nieuws

 • Buurtbewoners openen en sluiten Weverspark

  woensdag 18 november 2020
  Vanmiddag, woensdag 18 november, kreeg Eric van der Putten van burgemeester Blanksma de sleutels van de poorten van het Weverspark in de Helmondse Binnenstad. Samen met andere buurtbewoners gaat hij het park het komende jaar iedere avond sluiten en iedere morgen weer openen.

 • Sfeerfoto van training jeugdspelers Helmond Sport

  Uitvoeringsbudget Helmonds Sportakkoord is vanaf nu beschikbaar

  maandag 16 november 2020
  Eind vorig jaar is het Lokaal Sportakkoord ‘sport verenigt Helmond’ gerealiseerd. Verschillende partners in de stad tekenden dit akkoord om samen uitvoering te geven aan de geformuleerde ambities en acties uit het akkoord. Voor de uitvoering van de ambities uit het Helmonds Sportakkoord krijgen we tot en met 2022 een jaarlijks budget. Organisaties die een bijdrage leveren aan de gestelde ambities in het Sportakkoord kunnen daarom vanaf nu aanvragen indienen voor een bijdrage in de kosten.

 • .

  Helmond: slimme stad van nu en de toekomst!

  maandag 16 november 2020
  U loopt door de stad en de lantaarnpaal gaat vanzelf aan wanneer u in de buurt komt. Uw telefoon vertelt u dat u over 200 meter rechtsaf moet slaan. Terwijl u staat te wachten bij het stoplicht, hoeft de ambulance die eraan komt dat niet, omdat alle lichten voor hem op groen springen. Onze wereld wordt steeds digitaler. Wij willen niet ingehaald worden door deze nieuwe digitale wereld. Daarom is er afgelopen week een plan vastgesteld om te werken aan Helmond als Digitale Stad.

 • .

  Gratis aansluiting glasvezel voor alle inwoners van aangelegde wijken

  donderdag 12 november 2020
  Gemeente Helmond is hard bezig om heel Helmond te voorzien van glasvezel. Wijk voor wijk wordt een snel en betrouwbaar glasvezelnetwerk aangelegd. Zes Helmondse wijken zijn nu aangelegd en twee wijken volgen nog.

 • Foto van weekkrant De Loop

  Bekendmakingen 12 november

  donderdag 12 november 2020
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 12 november 2020.

Uw Reactie
Uw Reactie