Nieuws

 • Foto van weekkrant De Loop

  Bekendmakingen 8 oktober

  donderdag 8 oktober 2020
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 8 oktober 2020.

 • .

  Online op de koffie bij de wethouder

  maandag 5 oktober 2020
  Ook in deze bijzondere tijden blijven de wethouders graag in contact met Helmondse inwoners. Heeft u een vraag over of een idee of initiatief voor uw wijk? Dan kunt u deelnemen aan één van de digitale wijkspreekuren. U kunt zich nu aanmelden voor de geplande digitale wijkspreekuren.

 • Maak geen gebruik van de websites afspraakloket.nl en mijnverklaring.nl

  vrijdag 2 oktober 2020
  Er komen klachten binnen van inwoners over de websites afspraakloket.nl en mijnverklaring.nl. Gemeente Helmond werkt niet samen met deze websites en wij adviseren iedereen om hier geen gebruik van te maken.

 • aanbrengen van plantenbakken aan de gevel

  Groene gevel van planten siert Parkeergarage Doorneind

  vrijdag 2 oktober 2020
  Gemeente Helmond heeft parkeergarage Doorneind onlangs voorzien van zonnepanelen en zuinige ledverlichting. De afgelopen week heeft de garage ook nog een ‘groene jas’ gekregen. De gevel is voorzien van beplanting. Op vrijdag 2 oktober heeft wethouder Gaby van den Waardenburg geholpen bij het aanbrengen van de beplanting. De duurzame gevel zorgt voor meer groen in het centrum van Helmond. Dat is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar draagt ook bij aan de biodiversiteit, het verminderen van hittestress en het ontlasten van de riolering.

 • .

  Oktober compostmaand: gratis compost bij de milieustraat

  donderdag 1 oktober 2020
  In oktober is het weer compostmaand. Dat betekent dat u deze hele maand gratis compost kunt ophalen bij de milieustraat. Dat mag u zelf inladen, dus vergeet uw schop niet mee te nemen. U mag tot één volle aanhangwagen per keer meenemen.

Uw Reactie
Uw Reactie