Nieuws

 • Aanmelden collectieve aanvullende verzekering

  dinsdag 16 november 2021
  Iedereen die in Nederland woont of werkt, moet een basisverzekering hebben. Met een basisverzekering kunt u naar de huisarts, het ziekenhuis of de apotheek. Heeft u een minimum inkomen en zorgkosten die de basisverzekering niet vergoedt? Maak dan gebruik van de gemeentelijke collectieve aanvullende verzekering (CAV).

 • Ondersteuning controle op het coronatoegangsbewijs

  vrijdag 12 november 2021
  Bent u ondernemer of organisator? Dan bent u wettelijk verplicht om te controleren op een geldig coronatoegangsbewijs. U kunt hiervoor ondersteuning in de vorm van een eenmalige subsidie aanvragen.

 • Doe mee met buurtpreventie

  vrijdag 12 november 2021
  In Helmond zijn al 44 buurtpreventieteams en 140 buurtpreventie WhatsApp-groepen. In de buurten waarin zij actief zijn zorgen zij samen met ons, de politie en LEV Groep voor meer betrokkenheid, contact en veiligheid in de wijk.

 • Bekendmakingen donderdag 11 november

  donderdag 11 november 2021
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 11 november.

 • Digitaal bewustzijn op de Helmondse agenda

  vrijdag 5 november 2021
  Bent u genoeg op de hoogte van de kansen en risico’s van de digitale wereld? Hoe gebruikt u digitale middelen om een baan te vinden, langer veilig thuis te wonen en uzelf te ontwikkelen? Hoe kunnen bedrijven gebruikmaken van persoonlijke data van anderen om zelf geld te verdienen? En wanneer is online informatie eigenlijk objectief? Allerlei vragen die opspelen als mensen steeds meer online zijn. Dat brengt kansen en risico’s met zich mee die niet altijd makkelijk te herkennen zijn. Daarom hebben we in 2021 samen met een aantal samenwerkende partners de eerste stap gezet om te werken aan digitaal bewustzijn, specifiek gericht op jongeren. Op 4 november kwamen deze partijen bij elkaar om het project te evalueren, ervaringen uit te wisselen en samen het Convenant Digitaal Bewustzijn te tekenen

Uw Reactie
Uw Reactie