Nieuws

 • Bekendmakingen donderdag 15 juli

  donderdag 15 juli 2021
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 15 juli 2021.

 • Koninklijke Erepenning voor Fanfare ‘De Vooruitgang’ Stiphout

  vrijdag 9 juli 2021
  Donderdagavond 8 juli 2021 heeft burgemeester Elly Blanksma-van den Heuvel de Koninklijke Erepenning uitgereikt aan Fanfare ‘De Vooruitgang’ in Helmond. Voorzitter Jan-Willem de Rijk nam de Erepenning namens Fanfare De Vooruitgang in ontvangst tijdens de viering van het 100-jarig bestaan van De Vooruitgang.

 • .

  Wegafsluitingen centrum Helmond

  donderdag 8 juli 2021
  In juli en begin augustus zijn er verschillende wegafsluitingen in en rondom het centrum van Helmond. Dit als gevolg van geplande wegwerkzaamheden en (de opbouw van) de zomerkermis. Bent u van plan om tijdens deze periode het centrum van Helmond te bezoeken met de auto? Houd dan rekening met de aangegeven omleidingsroutes. In dit nieuwsbericht leest u hier meer over.

 • Bekendmakingen donderdag 8 juli

  donderdag 8 juli 2021
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 8 juli 2021.

 • .

  Mobiliteitshub in Brandevoort geopend

  vrijdag 2 juli 2021
  Op vrijdag 2 juli heeft wethouder Maas de mobiliteitshub Brandevoort geopend. De kleine hub bij Station Brandevoort is een plek waar je van vervoer kunt wisselen. Reizigers en inwoners kunnen hier een deelauto, huurfiets of elektrische bakfiets huren. De hub draagt als pilot bij aan het gebruik van deelmobiliteit in Helmond. Deelmobiliteit is een van de manieren waarop we ervoor zorgen dat onze stad bereikbaar en leefbaar blijft ondanks de toename van het verkeer en de groei van de stad.

Uw Reactie
Uw Reactie