Nieuws

 • Vanaf 5 januari 2022 kunnen gedupeerde ouders van de toeslagaffaire hun private schulden indienen bij SBN

  dinsdag 11 januari 2022
  Slachtoffers van de kinderopvang toeslagaffaire hebben op 16 december 2021 een brief ontvangen van de Belastingdienst. Het gaat om de slachtoffers waarvan de pauzeknop (moratorium) op 12 februari 2022 eindigt. In deze brief worden zij gevraagd om vanaf 5 januari 2022 hun openstaande private schulden en achterstallige betalingen in te dienen bij het online loket van SBN via www.sbn.nl. Dit zijn schulden bij andere organisaties dan de overheid. Dit zijn bijvoorbeeld schulden die u bij de bank heeft, een postorderbedrijf als Bol.com, een niet betaalde tandartsrekening of andere ziektekosten en/of een huurachterstand bij een verhuurder. Het gaat om schulden die zijn vastgelegd, dus niet schulden bij familie en/of vrienden.

 • Online op de koffie bij de wethouder in januari

  vrijdag 7 januari 2022
  Heeft u een vraag over of een idee of initiatief voor uw wijk? Dan kunt u deelnemen aan één van de digitale wijkspreekuren. U kunt zich nu aanmelden voor de onderstaande digitale wijkspreekuren.

 • Bekendmakingen donderdag 6 januari

  donderdag 6 januari 2022
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 6 januari.

 • Stimuleringsprijs 2022 voor We Care Helmond

  zondag 2 januari 2022
  Gisteren heeft burgemeester Blanksma bekend gemaakt dat We Care Helmond de Stimuleringsprijs 2022 heeft gekregen.

 • Geen nieuwjaarsbijeenkomst, wel nieuwjaarsboodschap

  zaterdag 1 januari 2022
  Traditiegetrouw trappen wij het nieuwe jaar af met de nieuwjaarsbijeenkomst voor inwoners en relaties. Dat was ook het plan voor 2022, maar vanwege de ontwikkelingen rondom corona en de invloed hiervan op de voorbereidingen, is besloten om de nieuwjaarsbijeenkomst niet door te laten gaan.

Uw Reactie
Uw Reactie