Nieuws

 • Stadskunstenaar Luc de Graaf overleden

  vrijdag 10 november 2023
  Tot ons grote verdriet heeft het college van B&W gisteren kennis genomen van het overlijden van Luc de Graaf, stadskunstenaar van Helmond. Luc was al langere tijd ziek en is gisteren in het bijzijn van zijn familie overleden. Luc is 64 jaar geworden.

 • Wijkspreekuur wethouder Dortmans verplaatst naar 22 november

  woensdag 8 november 2023
  Het wijkspreekuur van wethouder Dortmans wordt deze maand verplaatst van 15 november naar 22 november. De tijd en locatie van het wijkspreekuur blijven hetzelfde. Dit wijkspreekuur vindt nu plaats op woensdag 22 november van 19:30 tot 20:30 uur in Wijkhuis Geseldonk (huiskamer), Cederhoutstraat 44.

 • Bekendmakingen donderdag 9 november

  woensdag 8 november 2023
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina van donderdag 9 november.

 • Burgemeester Blanksma- van den Heuvel stopt op 1 november 2024

  dinsdag 7 november 2023
  Vandaag heeft burgemeester Elly Blanksma- van den Heuvel haar vertrek als burgemeester van de stad Helmond aangekondigd.

 • Kledingmarkt voor Helmonders met een laag inkomen

  maandag 6 november 2023
  Helmonders met een kleine portemonnee kunnen van 13 tot en met 17 november gratis kleding uitzoeken bij de kledingmarkt in Wijkhuis De Fonkel, Prins Karelstraat 123. Dit geldt voor inwoners met een gemeentelijke inkomensverklaring die per brief zijn uitgenodigd. De kledingmarkt wordt ieder halfjaar georganiseerd door Stichting Kringloopwinkel Helmond en gemeente Helmond.

Uw Reactie
Uw Reactie