Nieuws

 • .

  Milieustraat te ver weg? Lever uw afval in bij het Grondstoffen Inleverpunt!

  donderdag 15 april 2021
  Maandag 19 april start in Helmond de eerste ronde van het Grondstoffen Inleverpunt (GRIP). Bij het GRIP kunnen inwoners verschillende afvalsoorten kwijt waarvoor zij anders naar de milieustraat zouden moeten. Het GRIP reist een week lang door de stad en staat elke dag op verschillende plekken in de buurt. Een bezoek aan het Grondstoffen Inleverpunt is gratis. De tweede ronde staat gepland in juni en de derde ronde in november van dit jaar.

 • .

  Bekendmakingen donderdag 15 april

  donderdag 15 april 2021
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 15 april 2021.

 • .

  Leonarduswijk en Steenweg e.o. volgende wijken voor aanleg glasvezel

  dinsdag 13 april 2021
  Glasvezel Helmond legt in heel de stad glasvezel aan. Inmiddels zijn negen wijken in Helmond van glasvezel voorzien. Nu is het de beurt aan de Leonardusbuurt en Steenweg en omgeving. Eerst wordt er gekeken of voldoende mensen gebruik willen maken van glasvezel. Tot 1 juni kunnen inwoners en bedrijven van deze twee buurten zich aanmelden voor glasvezel. De aanleg gaat door als 25% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen glasvezel.

 • .

  Verstrekkingsbeperking van uw persoonsgegevens

  vrijdag 9 april 2021
  Alle inwoners van de gemeente zijn opgenomen in de Basisregistratie Personen (BRP). In de BRP staan gegevens zoals uw naam, geboortedatum, adres, ouders, kinderen enz. Het belangrijkste doel van de BRP is de verstrekking van deze gegevens aan overheidsorganisaties en derden. Dit is namelijk geregeld in de wet BRP.

 • .

  Bekendmakingen donderdag 8 april

  donderdag 8 april 2021
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 8 april 2021.

Uw Reactie
Uw Reactie