Nieuws

 • Volgende stap naar 24-uursvoorziening

  donderdag 25 november 2021
  Samen met zorgpartners, politie, woningcorporaties ervaringsdeskundigen en de Peelgemeenten ontwikkelen we een 24-uursvoorziening voor mensen die langdurig problemen ervaren op verschillende leefgebieden.

 • Structurele vergoeding voor beweegprogramma Q-koorts

  donderdag 25 november 2021
  Sinds 2018 vergoeden we jaarlijks het beweegprogramma voor inwoners met chronische klachten vanwege Q-koorts. We hebben onlangs besloten om de kosten voor dit beweegprogramma vanaf 2022 structureel te betalen. Zo kunnen inwoners met chronische Q-koorts blijven rekenen op passende hulp.

 • Bekendmakingen donderdag 25 november

  donderdag 25 november 2021
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 25 november.

 • Vuurwerkverbod tijdens aankomende jaarwisseling

  dinsdag 23 november 2021
  Door het coronavirus is de werkdruk in de ziekenhuizen erg hoog. Het afsteken van vuurwerk zorgt jaarlijks voor extra drukte op de Spoedeisende Hulp en bij de huisartsenposten. Daarom heeft het kabinet op 19 november besloten dat er tijdens deze jaarwisseling geen vuurwerk verkocht en afgestoken mag worden.

 • Vrijwilligerspenning voor de heer Van den Boogaard

  maandag 22 november 2021
  Op zaterdagmiddag 20 november ontving de heer F.M. (Frans) van den Boogaard op zijn verjaardag de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond uit handen van wethouder Harrie van Dijk. De uitreiking vond plaats tijdens een bezoek aan het Kasteel van Sinterklaas.

Uw Reactie
Uw Reactie