Nieuws

 • .

  Klein chemisch afval inleveren bij de KCA-bus

  vrijdag 18 september 2020
  Vanaf 21 tot en met 28 september rijdt de KCA-bus weer door Helmond. Bij de KCA-bus kunt u o.a. batterijen, accu’s, (spaar)lampen en verfproducten inleveren.

 • Auto in beslag genomen

  Grootschalige actie binnenstad Helmond

  vrijdag 18 september 2020
  Bij een grootschalige actie door verschillende organisaties zijn gisteren op diverse plekken in de Helmondse binnenstad twee personen aangehouden voor het bezit en vermoedelijk dealen van harddrugs en werd een gebruiker van harddrugs aangehouden. Daarnaast werden er voor duizenden euro’s aan openstaande belastingen geïnd, op zeven auto’s beslag gelegd en tientallen boetes uitgeschreven.

 • Foto van weekkrant De Loop

  Bekendmakingen 17 september

  donderdag 17 september 2020
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 17 september 2020.

 • .

  Subsidiemogelijkheid voor Global Goals Helmond

  dinsdag 15 september 2020
  De Verenigde Naties heeft 17 ambitieuze doelen voor duurzame ontwikkeling vastgesteld: de Global Goals. Ook Helmond heeft zich hieraan verbonden. Onder andere door subsidies te verstrekken voor initiatieven die aansluiten bij de Global Goals willen we duurzame ontwikkelingen stimuleren.

 • .

  Onderzoek naar gezondheid en leefgewoonten in de regio

  maandag 14 september 2020
  Vanaf 7 september is de GGD Brabant-Zuidoost een groot onderzoek (GGD Gezondheidsmeter 2020) gestart naar de gezondheid en leefgewoonten bij inwoners van 18 jaar en ouder in de regio Zuidoost-Brabant. Ruim 68.000 willekeurig gekozen mensen hebben een uitnodiging ontvangen om een vragenlijst in te vullen.

Uw Reactie
Uw Reactie