Nieuws

 • logo gemeente Helmond

  Noodverordening voor het hele grondgebied van de gemeente Helmond

  vrijdag 26 juni 2020
  Zojuist heeft de burgemeester in overleg met het OM en de politie besloten om voor vanavond voor het hele grondgebied van de gemeente Helmond de noodverordening vast te stellen. Daarnaast worden er ook vier veiligheidsrisicogebieden aangewezen. Hierdoor kan de politie ook preventief fouilleren. Beide maatregelen gelden tot 27 juni 06.00 uur.

 • Witte anjer

  Veteranendag 2020

  vrijdag 26 juni 2020
  Op 27 juni a.s. vieren we Veteranendag. De dag waarop 100.000 Nederlandse veteranen hun jaarlijkse eerbetoon ontvangen. Nederland heeft sinds 1940 ruim 675.000 militairen ingezet tijdens 3 oorlogen en meer dan honderd vredesmissies. In Helmond eren wij de veteranen door de Nederlandse Vlag te hijsen.

 • Verkeersbord van wegwerkzaamheden

  Wegwerkzaamheden Kennedylaan vanaf 29 juni

  vrijdag 26 juni 2020
  Het noordelijk deel van de John F. Kennedylaan is hard toe aan groot onderhoud. Wegwerkzaamheden op zo’n belangrijke ontsluitingsweg zorgen voor overlast voor het verkeer. De werkzaamheden stonden op de planning voor de zomer van 2021. Gemeente Eindhoven heeft besloten om de werkzaamheden eerder uit te voeren, omdat er door de coronacrisis minder verkeer op de weg is en er deze zomer geen evenementen plaatsvinden.

 • Foto van Weekkrant De Loop

  Bekendmakingen 25 juni

  donderdag 25 juni 2020
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 25 juni 2020.

 • Afkondiging noodbevel

  woensdag 24 juni 2020
  Doordat een groep jongeren zich gisterenavond gedurende meerdere uren in het centrum misdroegen, heeft de burgemeester een noodbevel afgekondigd om de rust in het centrum te laten wederkeren.

Uw Reactie
Uw Reactie