Nieuws

 • Provincie en gemeente Helmond zetten stap richting de privatisering van de Automotive Campus

  woensdag 20 januari 2021
  De provincie Noord-Brabant en de gemeente Helmond zetten een belangrijke stap richting de privatisering van de Automotive Campus. Samen met de derde eigenaar van de campus, Bouwbedrijf Van de Ven B.V. en nieuwe partner Ramphastos Real Estate Investments. Deze laatste twee vormen de Ontwikkelcombinatie die mogelijk de nieuwe eigenaar wordt van de hele campus. De vier partijen tekenen een intentieovereenkomst als eerste stap richting een overdracht. Daarvoor moeten nog een aantal zaken verder uitgewerkt worden onder meer over de samenwerking, toekomstvisie, de afspraken rond de verkoop van de gronden en financieringen.

 • Gemeente Helmond werkt niet samen met de websites afspraakloket.nl en mijnverklaring.nl

  dinsdag 19 januari 2021
  Er komen klachten binnen van inwoners over de websites afspraakloket.nl en mijnverklaring.nl. Gemeente Helmond werkt niet samen met deze websites.

 • Online op de koffie bij de wethouder

  donderdag 14 januari 2021
  Ook in deze bijzondere tijden blijven de wethouders graag in contact met Helmondse inwoners. Heeft u een vraag over of een idee of initiatief voor uw wijk? Dan kunt u deelnemen aan één van de digitale wijkspreekuren. U kunt zich nu aanmelden voor de geplande digitale wijkspreekuren.

 • weekkrant De Loop

  Bekendmakingen 14 januari

  donderdag 14 januari 2021
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 14 januari 2021.

 • Heeft u ondersteuning nodig in verband met de kindertoeslagaffaire? Meld u bij Zorg en Ondersteuning, gemeente Helmond

  Getroffen door de kindertoeslagaffaire? Meld u bij onze afdeling Zorg en Ondersteuning

  woensdag 13 januari 2021
  Duizenden ouders zijn getroffen door de problemen met de kinderopvangtoeslag. Ook in Helmond. Wij willen deze inwoners zo snel en goed mogelijk helpen. Daarom een oproep aan alle ouders die denken getroffen te zijn: neem contact met onze afdeling Zorg en Ondersteuning op via 14 0492, optie 2.

Uw Reactie
Uw Reactie