Nieuws

 • Draaginsigne Gewonden voor Sjors van de Laar

  vrijdag 22 oktober 2021
  De heer Sjors van de Laar ontving op het Stadhuis, in het bijzijn van zijn dierbaren, het Draaginsigne Gewonden uit handen van burgemeester Elly Blanksma. Het Draaginsigne Gewonden is een zichtbaar teken van respect voor en dank aan hen die tijdens oorlogen of vredesmissies lichamelijk of geestelijk gewond zijn geraakt. Blanksma reikte het draaginsigne namens de minister van Defensie uit aan de heer Van de Laar.

 • ingeleverde steekwapens tijdens de Week van de Veiligheid

  40 steekwapens ingeleverd bij inleveractie

  vrijdag 22 oktober 2021
  Tijdens de wapeninleveractie 'Drop je knife' zijn 40 (steek)wapens naar het politiebureau in Helmond gebracht. Dat waren voornamelijk steekwapens.

 • Derde ronde Grondstoffen inleverpunt (GRIP): van 1 t/m 5 november

  donderdag 21 oktober 2021
  Maandag 1 november start in Helmond alweer de derde ronde van het Grondstoffen Inleverpunt (GRIP). Bij het GRIP kunt u verschillende afvalsoorten kwijt waarvoor u anders naar de milieustraat zou moeten. Het GRIP reist van maandag 1 tot en met vrijdag 5 november door de stad en staat elke dag op verschillende plekken.

 • Bekendmakingen donderdag 21 oktober

  donderdag 21 oktober 2021
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 21 oktober.

 • Start werkzaamheden in de Bundertjes in oktober

  vrijdag 15 oktober 2021
  De Bundertjes is een prachtig natuurgebied, waar veel Helmonders graag komen genieten. Vooral in coronatijd werd duidelijk dat een groene omgeving extra belangrijk is. Helaas is gebleken dat de conditie van een groot aantal laanbomen in de Bundertjes hard achteruit gaat. Dat kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Daarom gaan we de komende tien jaar in drie fases een deel van de bomen langs paden in de Bundertjes verjongen.

Uw Reactie
Uw Reactie