Nieuws

 • Brouwhuis loopt warm voor Landschapspark Kloostereind

  vrijdag 9 februari 2024
  De informatieavond over de ontwikkeling van Landschapspark Kloostereind (woensdag 7 februari) maakte één ding heel duidelijk: de bewoners van Brouwhuis lopen er warm voor. Liefst 150 belangstellenden hadden zich aangemeld. Dat waren er zóveel dat op het laatste moment werd besloten om de avond op te splitsen in twee informatiesessies. Het werden levendige bijeenkomsten; een mooie mix van informatie ophalen en zelf mee denken en mee praten.

 • Thuisbezorgen van paspoorten en ID-kaarten

  donderdag 8 februari 2024
  Vanaf 8 februari kunt u uw aangevraagde paspoort of identiteitskaart volledig kosteloos thuis laten bezorgen. Wij zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met de gespecialiseerde bezorgdienst AMP Groep. Hierdoor hoeft u nog maar één keer naar de Stadswinkel te komen; alleen bij de aanvraag.

 • Bekendmakingen donderdag 8 februari

  donderdag 8 februari 2024
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 8 februari.

 • Huis voor de Stad open op 9 april 2024

  woensdag 7 februari 2024
  Na een periode van voorbereiden, bouwen en inrichten is het Huis voor de Stad bijna gereed. Het Huis voor de Stad opent op dinsdag 9 april 2024 haar deuren. Inwoners, partners en leveranciers kunnen vanaf dan terecht op de Weg op den Heuvel 35 in Helmond, de plek waar voorheen het oude stadskantoor zat.

 • Tijdelijk niet zwemmen op Berkendonk vanwege graafwerkzaamheden

  vrijdag 2 februari 2024
  Het zandstrand op Berkendonk wordt in de komende weken opgehoogd en geëgaliseerd. Dat gebeurt vooral ónder water zodat ook daar een gelijkmatig aflopende helling ontstaat. Dit voorkomt dat zwemmers -met name ouderen en kinderen- struikelen of wegzakken wanneer ze vanaf het strand en de zonneweides het water inlopen.

Uw Reactie
Uw Reactie