Nieuws

 • Bekendmakingen donderdag 16 september

  donderdag 16 september 2021
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 16 september.

 • Aardgasvrije woningen; bezoek de energiekaravaan!

  donderdag 16 september 2021
  Samen met onze inwoners bouwt Helmond aan een duurzame, innovatieve en schone gemeente waar het nu en in de toekomst fijn wonen, werken en verblijven is. Om dit te bereiken, zetten we niet alleen in op het besparen van energie maar ook het gebruik van andere, meer duurzame, vormen van energie. De overgang van gas naar andere duurzame bronnen is daarin een belangrijk onderdeel.

 • Paralympische toppers gehuldigd

  woensdag 15 september 2021
  Van 24 augustus tot en met 5 september vonden de Paralympische Spelen in Tokio plaats. De Helmondse topsporters Niels Vink, Frederique van Hoof en Amy Siemons maakten onderdeel uit van TeamNL. Op dinsdag 14 september 2021 zijn onze drie Paralympische toppers gehuldigd in Helmond. Wat hebben zij een fantastische sportprestatie geleverd in Tokio.

 • Laatste grote vraagbundeling glasvezel in Helmond van start

  maandag 13 september 2021
  Na de succesvolle vraagbundeling in de eerste vier buurten van de binnenstad, zijn nu ook de laatste vier buurten van de binnenstad aan de beurt. Op 15 september start Glasvezel Helmond met de vraagbundeling in de Annawijk, Suytkade, Stationsgebied en het Centrum als laatste grote gebied in Helmond. De aanleg gaat door als minimaal 25% van de adressen meedoet.

 • Koninklijke onderscheiding voor Hans Scheepers

  maandag 13 september 2021
  De heer Hans Scheepers ontving bij zijn afscheid van Volleybalvereniging Polaris in de Geseldonk in Mierlo-Hout een Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Elly Blanksma. De heer Scheepers is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Uw Reactie
Uw Reactie