Nieuws

 • Bekendmakingen donderdag 3 juni

  donderdag 3 juni 2021
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 3 juni 2021.

 • .

  Riool verstopt? Bekijk goed met wie u zaken doet

  woensdag 2 juni 2021
  Als het riool verstopt zit, moet er vaak een rioolontstoppingsbedrijf aan te pas komen om het probleem op te lossen. Er zijn bedrijven actief die hier achteraf hoge kosten voor in rekening brengen (tot wel 800 euro). Vaak ziet u bij de websites van deze bedrijven alleen een telefoonnummer staan, zonder adresgegevens.

 • College stemt in met luierinzameling op milieustraat

  dinsdag 1 juni 2021
  Met ingang van vandaag kunnen inwoners van Helmond luiers gratis inleveren op de milieustraat. Op termijn wil het college dat ook de inzameling bij de kinderdagverblijven mogelijk wordt. Het college volgt hiermee de aanbevelingen uit de opiniecommissie Omgeving op.

 • .

  Antoinette Maas vertrekt als wethouder van Helmond

  vrijdag 28 mei 2021
  Vandaag heeft Antoinette Maas (GroenLinks) haar vertrek aangekondigd als wethouder van de gemeente Helmond. Per 6 juli neemt zij afscheid. Het werk als wethouder is een te grote belasting geworden voor haar privéleven. GroenLinks draagt Andrew Harijgens, voormalig wethouder in Bergen op Zoom, voor als haar opvolger.

 • .

  Online op de koffie bij de wethouder

  vrijdag 28 mei 2021
  Ook in deze bijzondere tijden blijven de wethouders graag in contact met Helmondse inwoners. Heeft u een vraag over of een idee of initiatief voor uw wijk? Dan kunt u deelnemen aan één van de digitale wijkspreekuren. U kunt zich nu aanmelden voor de onderstaande digitale wijkspreekuren.

Uw Reactie
Uw Reactie