Nieuws

 • Binnenkort in uw mailbox: Berichten over uw buurt

  donderdag 18 april 2024
  Veel besluiten die de overheid neemt, hebben direct invloed op uw buurt. Welke verbouwing willen uw buren aan hun huis laten uitvoeren? Mag die boom in uw straat gekapt worden? Als gemeente zijn we verplicht om dit soort zaken bekend te maken. Dit doen we onder andere op officiëlebekendmakingen.nl en de gemeentepagina in De Loop. Vanaf volgende week ontvangt u dit soort berichten ook elke week via de e-mail.

 • Bekendmakingen donderdag 18 april

  donderdag 18 april 2024
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 18 april.

 • Extra Helmondse criteria voor lokale omroep bekend

  dinsdag 16 april 2024
  Sinds 11 januari 2024 is de procedure gestart voor het aanwijzen van een lokale publieke omroep. Inschrijven kon al, maar nu zijn ook de extra Helmondse criteria bekend. In dit nieuwsbericht leest u hier meer over.

 • Koninklijke Onderscheiding mevrouw José van Bommel

  maandag 15 april 2024
  Tijdens het voorjaarsconcert van de Rimboband ontving de dirigente, mevrouw van Bommel, een Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester Blanksma.

 • Samen werken aan een sterke Stad

  maandag 15 april 2024
  Wij hebben de verantwoordelijkheid om goed voor het welzijn van inwoners te zorgen. Het Helmondse sociale beleid heeft als doel: ervoor zorgen dat elke Helmonder kan meedoen, rondkomen en vooruitkomen. En wie dat niet kan, helpen we. Dichtbij, zo vroeg mogelijk en met u als inwoner centraal. Dat doen we als gemeente niet alleen, maar met allerlei organisaties. In het plan dat we samen hebben geschreven en op 11 april jl. is vastgesteld door de gemeenteraad, staat hoe we ons voor willen bereiden op tijden waarin professionele zorg steeds minder vanzelfsprekend is.

Uw Reactie
Uw Reactie