Nieuws

 • Foto Vincent Knoops

  Predicaat Hofleverancier voor Van Oorschot schoenen

  dinsdag 10 september 2019
  Maandag 9 september heeft burgemeester Elly Blanksma-van den Heuvel het predicaat Hofleverancier uitgereikt aan Van Oorschot schoenen BV.

 • .

  Officiële opening fietspad Papenvoortsedijk – Molenven

  vrijdag 6 september 2019
  Sinds mei dit jaar is het vernieuwde fietspad aan de Papenvoortsedijk – Molenven in gebruik. Het fietspad is volledig geasfalteerd en bijna overal drie meter breed. Een ideaal fietspad om te fietsen, wandelen, skaten, steppen en hardlopen. Daarbij is het fietspad vleermuisvriendelijk ingericht. Woensdag 11 september wordt het fietspad officieel geopend door de Helmondse wethouder Erik de Vries en de Nuenense wethouder Caroline van Brakel.

 • .

  Vrijheid verbindt: Helmond viert 75 jaar bevrijding

  vrijdag 6 september 2019
  Op 25 september is het precies 75 jaar geleden dat Helmond is bevrijd van de Duitse bezetting. Dit viert de stad met een uitgebreid programma voor en door inwoners.

 • .

  Bekendmakingen 4 september

  woensdag 4 september 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina van woensdag 4 september 2019.

 • .

  Groen licht voor bouw 30 appartementen aan de Torenstraat

  donderdag 29 augustus 2019
  Begin 2020 begint Next Door Development met de bouw van 30 appartementen aan de Torenstraat 46 in Helmond. Het college van B&W heeft hiervoor groen licht gegeven. De huurappartementen komen op het voormalige Euromaster-terrein. Dit terrein ligt al enige tijd braak.

Uw Reactie
Uw Reactie