Nieuws

 • Wat wil Helmond met de Watertoren?

  woensdag 12 juni 2024
  Afgelopen weken heeft u in een vragenlijst, via de mail en onze sociale media kunnen laten weten wat voor invulling u graag ziet voor de Watertoren. Het leeft, want ruim 2000 mensen lieten hun ideeën horen. In dit nieuwsbericht leest u hier meer over.

 • Voorlopige uitslag verkiezingen Europees Parlement 2024

  maandag 10 juni 2024
  Op donderdag 6 juni waren de verkiezingen voor het Europees Parlement in Helmond. Op deze pagina vindt u de voorlopige uitslag, het opkomstpercentage en de proces-verbalen.

 • Subsidie voor isolatie: bespaar energie en verlaag uw kosten!

  vrijdag 7 juni 2024
  Heeft u een woning in Helmond? Is uw huis niet goed geïsoleerd? Dan is dit het moment om actie te ondernemen! Met isolatie bespaart u energie, verlaagt u uw energierekening, maakt u uw huis comfortabeler en is uw huis aantrekkelijker voor toekomstige kopers. Bovendien kunt u tot € 1.200,- subsidie krijgen per adres.

 • Opkomstpercentage Europese Verkiezingen 2024

  donderdag 6 juni 2024
  Vandaag kunnen we stemmen voor de Europese verkiezingen. Tijdens deze verkiezingen kiest u mee wie er voor Nederland in het Europees Parlement komt. In dit bericht zullen we gedurende de dag het tussentijdse opkomstpercentage van Helmond voor deze verkiezingen doorgeven.

 • Bekendmakingen donderdag 6 juni

  donderdag 6 juni 2024
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 6 juni.

Uw Reactie
Uw Reactie