Nieuws

 • Bekendmakingen donderdag 9 juni

  donderdag 9 juni 2022
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 9 juni.

 • Fietsenactie stationsgebied

  woensdag 8 juni 2022
  Bent u uw fiets op het station kwijtgeraakt? Als deze niet in de NS-stalling stond, is er een grote kans dat deze nu op de gemeentewerf staat. We houden in juni en juli verschillende acties om de fietsen in het stationsgebied in Helmond te verwijderen zodat het overzichtelijker en veiliger wordt voor iedereen.

 • Vrijwilligerspenning voor de heer Gruijters

  woensdag 8 juni 2022
  Op dinsdagavond 7 juni heeft de heer Gruijters uit handen van burgemeester Blanksma – van den Heuvel de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond ontvangen. Deze penning is aan hem uitgereikt vanwege zijn belangeloze inzet gedurende vele jaren voor de KHN Helmond en de Stichting Zestiger Jaren Pop.

 • Ambitieakkoord gepresenteerd: “Een sterker Helmond voor iedereen”

  vrijdag 3 juni 2022
  Vrijdagmorgen 3 juni hebben de zeven formerende partijen in Helmond hun ambitieakkoord gepresenteerd. “We willen Helmond sterker maken, maar dan wel voor iedereen!”, aldus Thomas Tuerlings (fractievoorzitter GroenLinks) die het voortouw had in de coalitiegesprekken. Het akkoord wordt woensdagavond 15 juni besproken in de gemeenteraad.

 • Laat u informeren over duurzaamheid en de energietransitie

  donderdag 2 juni 2022
  Duurzaamheid en de energietransitie. Het zijn ondertussen geen onbekende begrippen meer. De laatste jaren zijn het twee heel belangrijke thema’s geworden. In de overheid, het bedrijfsleven maar ook bij de mensen thuis. Want: wat komt er eigenlijk op ons af? Voor welke uitdagingen staan we? En welke bijdrage kunnen we leveren aan een duurzamer Helmond? Tijdens de podiumbijeenkomst op dinsdag 14 juni gaan we hier dieper op in en laten we ons graag informeren over het thema ‘Duurzaamheid en de Energietransitie’. Ook u bent van harte welkom om deze avond bij te wonen!

Uw Reactie
Uw Reactie