Nieuws

 • Genomineerden Helmonder van het jaar 2019

  Genomineerden ‘Helmonder van het Jaar 2019’ bekend

  maandag 9 december 2019
  Hajar Yagkoubi, Rianne Letschert en Jermain De Rozario maken kans om de Helmonder van het Jaar 2019 te worden. De winnaar ontvangt een cheque van 4000 euro en een sculptuur van de Helmondse kunstenaar Willem van der Velden. De twee andere genomineerden ontvangen elk een cheque van 1000 euro. De prijzen worden beschikbaar gesteld door Rabobank Helmond Peel Noord.

 • Impressie van het horecapaviljoen in het Burgemeester Geukerspark

  Informatieavond over ontwikkelingen in het centrum

  woensdag 4 december 2019
  Op 9 december organiseren wij een inloopavond over de ontwikkelingen in het centrum. Iedereen die zich betrokken voelt bij Helmond is tussen 17.30 en 21.00 uur welkom in de Cacaofabriek om zelf te zien en te horen wat de laatste stand van zaken is over bijvoorbeeld het autoluwe centrum. Ook is er informatie over projecten zoals Suytkade, Oranjekade en de nieuwe appartementen in het Burgemeester Geukerspark.

 • boom broederwal geplant door wethouder

  Meer bomen om de stad groener en duurzamer te maken

  woensdag 4 december 2019
  Vandaag, woensdag 4 december, heeft onze wethouder Erik de Vries een aantal bomen geplant aan de Broederwal in Brandevoort. Deze aanplant maakt deel uit van het plan om, verdeeld over 20 plaatsen in de stad, zo’n 170 bomen extra aan te planten. Dit wordt gedaan om de stad duurzamer en groener te maken.

 • Bekendmakingen 4 december

  woensdag 4 december 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 4 december 2019.

 • Herinrichting Mierloseweg officieel geopend

  dinsdag 3 december 2019
  Maandag 2 december heeft wethouder Erik de Vries samen met Joke van Eemeren van de wijkraad Mierlo-Hout de herinrichting van de Mierloseweg officieel geopend. De weg was al jaren een doorn in het oog van de inwoners vanwege de uitstraling, het gebrek aan parkeerplaatsen en de geluidoverlast.

Uw Reactie
Uw Reactie