Nieuws

 • Vanaf half januari een zelfservice fietsenstalling op Helmond station

  maandag 17 januari 2022
  Gaat u vaak met de trein en stalt u uw fiets dan in de fietsenstalling bij Helmond station? Half januari opent de zelfservice fietsenstalling van NS op Station Helmond. De zelfservice fietsenstalling in Helmond is 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend en u kunt alles zelf regelen.

 • Pilot mobiliteitshub Brandevoort wegens succes verlengd

  vrijdag 14 januari 2022
  De mobiliteitshub bij station Brandevoort blijft nog minstens een jaar in gebruik. Inwoners weten de hub goed te vinden om er een elektrische auto of – bakfiets te huren. Sinds de opening steeg het aantal gebruikers van de smart hub langzaam maar gestaag. Ook steeg de duur van het gebruik van een vervoersmiddel van de hub. Redenen genoeg voor de samenwerkende partners om de pilot met een jaar te verlengen.

 • Peelland Interventieteam tekent voor nog 4 jaar samenwerking

  donderdag 13 januari 2022
  De partners in het Peelland Interventie Team (PIT) werken al 5 jaar samen om overlast en andere complexe problematiek aan te pakken. De partners besloten unaniem om ook de komende 4 jaar deze samenwerking voort te zetten. Het PIT blijkt namelijk een succesvolle werkwijze en helpt de overheid om de samenleving te beschermen tegen ondermijnende en/of overlastgevende situaties.

 • Bekendmakingen donderdag 13 januari

  donderdag 13 januari 2022
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 13 januari.

 • Brandbrief aan ministerie vanuit peelgemeenten voor steun aan ondernemers

  woensdag 12 januari 2022
  Dit kan niet langer! Samen met de Peelgemeenten hebben wij een brandbrief gestuurd aan de verantwoordelijke ministeries.

Uw Reactie
Uw Reactie