Nieuws

 • vaccinatie

  Laatste kans gratis HPV-vaccinatie jongvolwassenen

  dinsdag 4 juli 2023
  GGD Brabant-Zuidoost past in de zomer het vaccinatieaanbod aan op de verwachte vraag. De pop-uplocatie in het Fletcher Wellnesshotel verplaatst daarom per 1 juli naar De Callenburgh 2 in Helmond. Voortaan zijn inwoners eens in de 2 weken op woensdagochtend welkom voor vaccinaties.

 • Plaatsing ondergrondse afvalbakken voor restafval bij appartementen

  maandag 3 juli 2023
  Vanaf maandag 3 juli komen er ondergrondse afvalbakken voor restafval bij appartementen. Door heel Helmond worden er dit jaar ongeveer 140 geplaatst. Bewoners van appartementen krijgen hiervoor een afvalpas. Daarmee kunnen zij de ondergrondse afvalbak voor restafval openen.

 • Bekendmakingen donderdag 29 juni

  donderdag 29 juni 2023
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina van donderdag 29 juni.

 • Bekendmakingen donderdag 22 juni

  donderdag 22 juni 2023
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina van donderdag 22 juni.

 • Prijswinnaars zevende editie KLIEN IT bekend

  woensdag 21 juni 2023
  Basisscholen De Korenaar, OBS ‘t Hout en Daltonschool Talentrijk zijn in de prijzen gevallen voor hun inspanningen voor KLIEN IT 2022-2023. Dit project over zwerfafval en circulaire economie is een initiatief van de gemeente Helmond en Groen4Life. Onderdeel van het project is dat de deelnemende scholen het hele schooljaar worden uitgedaagd om voor een zwerfvuilvrije schoolomgeving te zorgen. Wethouder Harrie van Dijk bezocht op 21 juni de 1e prijswinnaars.

Uw Reactie
Uw Reactie