Nieuws

 • Bekendmakingen donderdag 13 april

  donderdag 13 april 2023
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina van donderdag 13 april.

 • Beekherstel Gulden Aa in ’t Gulden Land

  woensdag 12 april 2023
  Eind maart zijn we begonnen met de uitvoering van het project beekherstel Gulden Aa, een van de deelprojecten in ’t Gulden Land. De Gulden Aa is een beek die tegen het centrum van Helmond begint. De beek stroomt vervolgens door De Bundertjes en mondt uit in de Aa.

 • Brede ondersteuning voor gedupeerden kinderopvangtoeslag

  dinsdag 11 april 2023
  Ouders en kinderen die getroffen zijn door de problemen met de kinderopvangtoeslag en woonachtig zijn in Helmond, kunnen via de gemeente Helmond hulp krijgen. Brede ondersteuning heet dat. Die hulp is er op het gebied van: zorg, gezin, werk, financiën en wonen. Welke hulp u nodig hebt, bepalen we samen. Dat doet een medewerker van ons tijdens een gesprek. De medewerker van de gemeente Helmond houdt overzicht over de hulp voor u en uw gezin, en houdt contact met u om te bespreken of alles goed loopt. Ook stellen jullie samen een plan van aanpak op. Hierin staan alle afspraken over de hulp die u krijgt.

 • Bekendmakingen donderdag 6 april

  donderdag 6 april 2023
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina van donderdag 6 april.

 • Vrijwilliger Elly Heuts ontvangt een Koninklijke onderscheiding

  maandag 3 april 2023
  Tijdens de reünie ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het vrijwillig patiëntenvervoer in het Elkerliek Ziekenhuis heeft mevrouw Heuts een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Zij kreeg de onderscheiding tot Lid in de Orde van Oranje Nassau opgespeld door burgemeester Elly Blanksma.

Uw Reactie
Uw Reactie