Nieuws

 • Kunstwerk raadzaal de Weverij

  donderdag 28 maart 2024
  In de nieuwe raadzaal de Weverij is vanaf 9 april een bijzonder kunstwerk te bewonderen, waar ook inwoners van Helmond aan mee hebben gewerkt.

 • Vrijwilligerspenning voor de heer Fons Bosman

  maandag 18 maart 2024
  Op zondagmiddag 17 maart ontving de heer Alphonsius Maria (Fons) Bosman uit handen van wethouder Van Dijk de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond. Van harte gefeliciteerd!

 • Wethouder Dortmans kondigt vertrek aan: “Tijd voor een andere wending”

  donderdag 14 maart 2024
  Cathalijne Dortmans stopt per 1 juli aanstaande als wethouder van de gemeente Helmond. Dortmans, die onder andere verantwoordelijk is voor jeugd, onderwijs en gezondheid, vindt het na zes jaar tijd voor iets anders.

 • Profielschets nieuwe burgemeester is vastgesteld en overhandigd

  donderdag 14 maart 2024
  Elly Blanksma stopt 1 november 2024 als burgemeester van gemeente Helmond. Daarom is de gemeenteraad op zoek naar een nieuwe burgemeester. De gemeenteraad heeft hier een profielschets voor opgesteld. Op woensdag 13 maart heeft een bijzondere raadsvergadering plaatsgevonden over deze profielschets. De gemeenteraad heeft deze vastgesteld en vervolgens aangeboden aan de aanwezige Commissaris van de Koning, mevrouw Ina Adema.

 • Geveltuintjes maken To Hölscherplein nóg groener

  woensdag 28 februari 2024
  Stoeptegels vervangen door groen: 'Operatie Steenbreek' heeft de afgelopen jaren in Helmond al veel geveltuintjes opgeleverd. Op het To Hölscherplein zorgden we vandaag samen met de bewoners, woningbouwvereniging Volksbelang en de LEV-groep voor een mooi vervolg. Het openbaar groen is er vervangen, zeven buurtbewoners hebben tegelijkertijd een geveltuintje aangelegd en de kinderen uit de buurt bouwden samen met IVN een insectenhotel.

Uw Reactie
Uw Reactie