Nieuws

 • Bekendmakingen donderdag 11 april

  donderdag 11 april 2024
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 11 april.

 • Feestelijke ingebruikname van het nieuwe Huis voor de Stad

  woensdag 10 april 2024
  Het langverwachte moment brak dinsdag 9 april eindelijk aan: het nieuwe Huis voor de Stad in Helmond opende officieel zijn deuren! Dit duurzame en toegankelijke gebouw is vanaf nu de centrale plek voor alle gemeentelijke dienstverlening, voor álle Helmonders.

 • Help mee bij de komende verkiezingen en verdien een leuk zakcentje

  woensdag 10 april 2024
  De Europese verkiezingen zijn op donderdag 6 juni. De voorbereidingen daarvoor zijn in volle gang. We kunnen als gemeente uw hulp goed gebruiken.

 • Keti Koti

  Denk mee: viering Keti Koti

  vrijdag 5 april 2024
  Wij staan graag stil bij een belangrijk onderdeel van onze gedeelde geschiedenis: het slavernijverleden. Het is een periode die ons herinnert aan de donkere bladzijden van onrecht en strijd, maar ook aan de veerkracht en de vrijheid die volgde. Dit jaar markeren we samen deze momenten van herinnering en viering, waarbij uw perspectieven en verhalen ons leiden.

 • Eerste Boomtuintje in Helmond geopend

  vrijdag 5 april 2024
  Inwoner Ine van de Laar uit Rijpelberg nam het initiatief om voor haar huis het eerste boomtuintje van Helmond aan te leggen. Samen met wethouder Arno Bonte en Maria Haenen-van den Bosch (voorzitter van vereniging Groei & Bloei) werd op woensdag 3 april het boomtuintje van Ine geopend met een boomtuinbordje. Met dat bordje voorkomen we dat het tuintje bij onderhoud per ongeluk gemaaid wordt.

Uw Reactie
Uw Reactie