Nieuws

 • Helmondse Aanpakkers

  vrijdag 29 september 2023
  In Helmond Aanpakkers zetten we een persoon of organisatie die zich volop inzet voor Helmond in het zonnetje. Maak kennis met VOLOP Helmond! Heb je een goed concept, maar ontbreekt het aan financiële middelen voor het huren van een pand? Volop Helmond zet zich in om lokale initiatieven, met echt Helmonds DNA, en leegstaande panden in het centrum van Helmond te verbinden en zo de aantrekkelijkheid van de stad te vergroten!

 • Kaart van het Wvg-gebied in Someren (oranje) en Helmond (rood)

  Helmond en Someren beoogde locatie voor regionaal bedrijventerrein

  donderdag 28 september 2023
  Er zijn plannen voor een regionaal bedrijventerrein voor de regio De Peel op de locaties Varenschut-Lungendonk in Helmond en Someren. In voorbereiding op deze ontwikkeling vestigden de gemeenten Someren en Helmond alvast het voorkeursrecht op het beoogde gebied. Dit betekent dat eigenaren hun grond bij verkoop eerst aan de gemeente moeten aanbieden.

 • Helmond pakt wildparkeren fietsen bij Centraal Station aan

  donderdag 28 september 2023
  Per 2 oktober is het op Helmond Centraal Station niet meer toegestaan om de fiets buiten de overdekte fietsenstalling of buiten de aangegeven parkeervakken te plaatsen. Verkeerd geparkeerde fietsen zullen worden verwijderd. De eigenaar kan zijn/haar fiets daarna tegen betaling van 25 euro ophalen bij een depot.

 • Locatie Zorg en Ondersteuning Zandstraat donderdag 5 oktober gesloten in middag

  donderdag 28 september 2023
  De locatie van Zorg en Ondersteuning, aan de Zandstraat 94, is op donderdag 5 oktober vanaf 12.00 uur gesloten. Voor spoedgevallen blijft het telefoonnummer 14 0492 bereikbaar. Vanaf vrijdag 6 oktober gelden weer de gebruikelijke openingstijden.

 • Bekendmakingen donderdag 28 september

  donderdag 28 september 2023
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina van donderdag 28 september.

Uw Reactie
Uw Reactie