Nieuws

 • Oktober is compostmaand in Helmond

  Haal in oktober gratis compost op bij de milieustraat

  zaterdag 1 oktober 2022
  Net de tuin aan het verbouwen? Heeft u een eigen moestuin? Of bent u gek op tuinieren? Kom dan langs op de milieustraat. In oktober is het namelijk compostmaand. Dit betekent dat u de hele maand gratis compost kunt ophalen bij de milieustraat aan de Gerstdijk 1 in Helmond. Maak een afspraak en neem een schop, zak of eventueel aanhangwagen mee zodat u het zelf kunt inladen. U mag tot één volle aanhangwagen per keer meenemen.

 • Bekendmakingen donderdag 29 september

  donderdag 29 september 2022
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 29 september.

 • Enquête over openbaar vervoer

  woensdag 28 september 2022
  Ruim 8.000 Helmonders krijgen deze week een brief op de mat met de vraag om mee te doen aan een onderzoek naar de openbaar vervoer behoefte. Dat onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van de gemeente om het openbaar toegankelijk vervoer te kunnen verbeteren.

 • Uitgifte gratis coronatesten en mondkapjes

  Gratis zelftesten en mondkapjes voor inwoners met een laag inkomen

  dinsdag 27 september 2022
  Corona zorgt nog steeds voor veel besmettingen. De regeling voor gratis zelftesten en mondkapjes voor inwoners met een laag inkomen is daarom verlengd. Zij hebben daarom nog steeds de mogelijkheid om een pakketje aan gratis zelftesten en mondkapjes af te halen bij een van de uitgiftepunten in de stad.

 • Oktober: Senioren en Veiligheidsmaand

  maandag 26 september 2022
  In april is de landelijke campagne geweest van het ministerie van Justitie en Veiligheid, genaamd ‘Senioren en Veiligheid’. Het doel: senioren waarschuwen voor verschillende vormen van online criminaliteit. De gemeente Helmond steunt deze campagne en stelt de maand oktober in het teken van deze vormen van online criminaliteit waar senioren slachtoffer van kunnen worden. Senioren krijgen nuttige informatie en concrete tips om te voorkomen dat ze slachtoffer worden.

Uw Reactie
Uw Reactie